caps ekleme konusunda yardım

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
arkadaşlar umarım yanlış yere açmamışımdır, toplu caps oluşturma hakkında yardım istiyorum, örnek bir klasörüm var içinde 50 adet jpeg dosyalarım var bütününü nasıl caps oluşturabilirim, foruma dosya yükleyeceğim fakat tamamını caps nasıl oluştururum şimdiden teşekkür ediyorum yardımınızı bekliyorum.

Tepki
6
Klasör içindekileri resimlemek isterseniz, klasörünüz açıkken üstteki butonlardan Görünümler (Alttaki resimde çerçeve içine aldığım) butonuna basıyorsunuz ve "Küçük Resimler" seçiyorsunuz. Böylece küçük resimler şeklinde klasördeki resimlerinizi görmüş olacaksınız. Klavyeden "Print Screen" tuşuna bir kerte basın ve pc nizdeki herhangi bir resim editörü (paint bile olur) açın ve yapıştır deyin. Böylece resimlemiş oldunuz.

www.imageshack.us sitesinden upload edip linki dilediğiniz yere ekleyebilirsiniz.

Umarım sorunuzu yanlış anlamamışımdır..

Saygılar..

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
teşekkür ederim abdullah ifade ettiğiniz şekilde yapmaya çalıştım umarım başarılı olmuşumdur ama klasör içindeki tüm görüntüleri almadı, yardımlarınız için sağalon

Tepki
6
Rica ederim Yaşar bey. Ekran çözünürlülüğü ne kadar büyük olursa o kadar çok resim bir arada alınabilir. Muhtemelen 1024X768 px de çalışıyorsunuzdur.

Vista işletim sistemlerinde bu küçük resim olayı biraz daha gelişmiştir. Oranı istediğiniz gibi küçültüp daha falzla resim görüntüleyebilirsiniz.

Eğer XP kullanıyorsanız, capsi bölüm bölüm alabilirsiniz.

Örn, ilk seferinde ekrana sığan kadarını alıp, ikinci seferde geri kalan ksımdan bir daha alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
evet xp kullanıyorum, yüklediğim dosya içeriğini görüntülemek adına bir kısmıda olsa sanıyorum yeterli olur istediğim bu idi engin bilgileriniz için teşekkürler....

Tepki
6
@Yaşar Karadeniz

Nereye yüklediğiniz dosyaların içöeriğini görmek istiyorsunuz? Tam anlayamdım.

Tepki
6
Bu siteye mi yoksa resim yüklediğiniz siteyi mi kastediyorsunuz..

Eğer resim yüklediğiniz siteyi kastediyorsanız, benim size önerdiğim www.imageshack.us istesinde "Gözat" butonu ile bilgisayarınızdaki yüklemek istediğiniz resmi seçin ve alttaki "Host it" butonuna basın. Resim yükleme bitince yeni bir sayfa açılacak ve resmi foruma ekleyebileceğiniz linklerini verecektir.

bu linklerden en uygun olanı en altta "+ Show Advanced Linking" yazan yeri tıklayın ve hemen altında resminize ait link belirecektir. O linki kopyalayıp burada mesaj yazdığınız alandaki resim ekleme butonu (Sarı kare şeklinde olan) tıklayıp oraya yapıştırın ve tamam diyin, böylece resminizi mesajınıza eklemiş olursunuz.

Eğer sizi yanlış anlamadıysam tabi.

Yukarı Alt