Ellerde n makinalar var yaf eee elin oglu/kızı cin gibi arkedes bende digital ile ugrasiyorum ama para kazanmaya basladigimin ilk günü gidip bu makinalardan bir tane kapacam ama cekimlerinde güzel olmus....güzel fikirler
aslında iş sadece makinada bitmiyo iyi bir çekim yapabilmek için stüdyodaki dekoru ve ışıgın yansımalarını geçişlerini dikkatli ve özenle ayarladığın zaman çok güsel çalışmalar ortaya çıkar. iyi bir çekim sadece stüdyoda olcak die bir şey yok tabiki dışarıda yada doğada çektiğin fotoğraflarda da aynı şey söz konusu.. önce ışığın netliğini geçişini iyi ayarlamalısın.. çekeceğin obje ışıgın yansılmalarıyle estetik bir değer kazanır o zaman...umarım anlatabilmişimdir...başarılar...çekimlerini bizimlede paylaşırsın umarım..
Foruma Nasıl Resim Eklenir Konusundan, Resmin Boyutunu Nasıl Büyülteceğinizi Öğrenmeniz İyi Olacaktır...! Forum içerisinde çalışmalarınız oluyor ve bizlerin çalışmalarınızı görüntülememiz zor oluyor...!
ordan baktım nasıl yapılır diye..yazınlanların aynısını uyguladım ama yine böle çıkıyo nerde hata yaptım anlamadım bir türlü.. defalarca denedim herseyi harfi harfiyen yaptım ama gene küçük gene küçük!!!!
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.