Yeni eklediklerinizi de inceledim tek tek, arkadaşlarıma katılıyorum, hepsi harika kareler.
Yalnız suyun limona dalışı yanısıra ben limonun da suya dalışını izlemek isterdim.
Örn: Bir adet sarı ya da beyaz ışık veren masaüstü çalışma lambasını bir masaya koyup yakınız, yanına bir adet içi su dolu küçük oval akvaryum koyunuz,makinanızın flash'ını açınız ve makinanızda zamanlayıcınızda varsa -ki vardır- seri çekim modunu aktif ediniz(Klavuzunda mutlaka tarif edilir.)makinanızın akvaryuma konumunu ayarlayınız, standby'da bekletiniz,sonra tüm bir limon bulunuz, makinanızın deklanşörüne( bazılarında seri çekim için özel tuş bulunmakta) basınız ve çekmeye başladığında hemen gidip limonunuzu suya bırakınız ve çekimler bitene kadar bekleyiniz.
Ardından en güzel sahneleri( Özellikle suyla buluştuğu sahneleri) PC'ye aktarıp PS de açınız ve renklerini canlandırıp bizlerle paylaşınız.
Vaktiniz ve isteğiniz olduğu zaman.
Bunu da görmek ümidiyle, aklınıza sağlık.
(Aklıma gelmişken
Değişik Fikirler:
Tütsü dumanını huni başlı lamba altında çekip renkleri invert ettiğinizde güzel sonuçlar alırsınız, ayrıca Alev de çekebilirsiniz bu da güzel sonuçlar verir fikrimce.)