İnan tasarımsal olarak değerlendirmek isterdim ama gına geldi artık kusacam yani tasarım demekten.
Mantıken büyük ceza yazısının arkada olması pek hoş değil, iyi de durmamış zaten. Renk uyumları biraz kötü yeşil de nereden çıktı. Ortadaki fotoğrafın grimsi görüntüsü hoş değil. Madem merkezde neden o kadar soluk o canım benim yaa. İsmini mailini falan sokuşturmuşsun yine en ortaya. Daha önce de sana mı yaptım bilmiyorum ama sen yaptığın poster kadar önemli misin de o kompozisyonu bozuyorsun? Sonuçta cezadır bilmem nedir ona yapıyorsun sen bunu madem sence ama bunu göstersen bu ne burada demez mi. Mantıklı düşün biraz. Arka planı beğendim severim ben öyle koyu sade şeyleri, biraz da gölge var ortadaki şeritte. Hoşlaştım ben ondan iyi o. Belki şu radial gradient meselesini biraz yukarı alabilirsin. Yalnız şimdi fark ettim o şerit aşağı kadar inmiyormuş yav. Neden öyle ki o? Bir de aynı adamın 3 fotoğrafına gerçek ihtiyacın var mı? Bir düşün derim. Sonra da bir bak derim tekrar. Son olarak dğer insanlara yaptığım tasarım hakkındaki yorumlara bak eminim işine yarayacak şeyler bulursun çünkü bazı benzer hatalar var hem de çok aslında. Neyse özet olarak eleştirildin şu an, biraz hızlı oldu, pata küte girdim ama eleştiri bu sonuçta ne kadar hardcore o kadar iyi. Darılmaca kırılmaca yok, hakaret etmedim, üzerine alınma, söylediklerimin tamamı fark etmişsindir çalışmana yönelik. Kızacak bir şey de yok o yüzden. Son bir tavsiye, bir sunum yaparken veya bir çalışma yaptığında emeğini göz önünde bulundurma. Karşı taraf bilmiyor sonuçta, ne kadar söylesen boş yani. O yüzden şu kadar uğraştım ben buna, işte efendim şöyle yaptım böyle yaptım falan olmasın. Bu genel bir tavsiyeydi, hayatta kullanman için.
Daha ayrıntılı birşeyler için daha beğeniecek şeyler de yapmayı deneyebilirsin, görülmemiş, farklı, bilinmeyen, belki olmayan.