Corel de taş kalıbı ve lazer kesim le ilgili herşey

Sinan Koca

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar sizde benm gibi bu sektördeyseniz tüm sorun ve paylaşımlarımızı yapalım..şimdiden teşekkürler..

Sinan Koca

Üye
Tepki
0
corel de lazer kesim için çizim yaparken önce resmi veya deseni import edip daha sonra 3point curve ile etrafını çizerek şekli çıkartıyorum.bu yöntem doğrumudur daha pratik yöntemi varmı?

Tepki
0
Benm yaaşım 17 ve lazerci dükkanım var..corelden tasarım yapıyorum vs. Ama bnm sorunum kalplar kalıpları bantlayın ca bombe yapıyo şişiyo falan onun için çoğu müşteri kalıplarını kendisi getiriyo bnm müşterim olna leras ın kalıpları dümdüz oluyo soruyorum nasıl yaptıklarını söylemiyolar lütfen bana yardımcı olurmusunuz kalıpları nasıl ve ne şekilde bantlaya bilirimmm :((

asarkadas

Üye
Tepki
0
Merhaba Kadir Arkadaşım 8 yıldır matbaa ve reklamcılık üzerinde grafikerlik yaptım bu sıralar Tekstil söktörün de taş dizim işindeyim ilk başlarda zor gelsede zamanla alışdım lazer kullanmasını taş ebatlarını. v.s kalıp hazırlamayı. Kullanmak isdediğin kalıplar piyasada taş satan yerlerde bulunur. Ayrıca bu kalıpları kendinde yapabilirin ama biraz uğraşdırır. seni çalışmalarında başarılar.
Bilgi Paylaşıldıkca çoğalır. asarkadas

Tepki
0
arkadaşlar ben corel i yeni kullanmaya başladım daha doğrusu kullanamıyorum çünkü nasıl kullanıldığını bilmiyorum bana yardımcı olacak bi arkadas arıyorum. avcılarda taşçı dükkanım var kendi kalıplarımı kendim çıkartmak istiyorum artk. msn den yardımcı olabilecek yada avcılara gelip bana öğretebilecek bi hayırsever arkadas varmı... lütfen yardımcı olur musunuz??

Sinan Koca

Üye
Tepki
0
@ayhancaa
kardeş çok teşekkürler..yalnız o programı da paylaşsan ne güzel olurdu.trial ini indirdim ama kayıt için lisans istiyor:(

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Forum içerisinde crack,serial yada full program paylaşımı yasaktır.
Lütfen istekte bulunmayalım.

n_siyah

Üye
Tepki
0
@corelci kadir

kalıp çıkıp arkasına kartonunu yapıştırdıktan snra soğuk prese sokman gerekiyo. özellikle büyük kalıplarda olur kabarma. birde kartonu yapıştırdıktan sonra kavanoz yada bant rulosu gibi silindir birşeyle ezmen gerekir. yinede kalıyosa falçatanın ucuyla hafifçe delmeni havasını almanı tavsiye edebilirim.

Yukarı Alt