Corel de taş kalıbı ve lazer kesim le ilgili herşey

n_siyah

Üye
Tepki
0
@haticee1907

avcılarda bu işi çok yapan varmı? bende taş üzerine grafikerlik yaptım. avcılar civarı iş arıyorum. belki yardımcı olabiliriz.

dağlı_59

Üye
Tepki
0
en güzeli bant rulosu ben öle yapıyorum elle bi kaç kere vurulursada oluyor işin zor kısımlarından biri bence bu.

dağlı_59

Üye
Tepki
0
avcılarda taş olayı pek az hammaddeye uzaklığından dolayı pek oralarda bu tür işler yok.Merter bayrampaşa civarına bakmanı tavsiye ederim n_siyah.

murat7495

Üye
Tepki
0
Kalıpların şişmesi ve diğer her problem;ikullanılan çift taraflı bant ve üstdeki silikonlu yüzeyden kaynaklanıyor. çift taraflı bant incelik ve kuvvet bakımından çok önemlidir. piyasa dışı turuncu srı veya beyaz olup 100 metre halinde satılan bantlarla yapılan kalıplarda oct ve metal dizemezsiniz vede maliyet olarakda çok yüksek olur...sorunsuz kalıp istiyorsanız çift taraflı bant ve silikonlu yüzey için irtibata geçebilirsiniz....diğer sorularınız içinde irtibata geçebilirsiniz...Malzemelerimizi mavi kristal.orjinal bijuteri ve leras kullanıyor...

murat7495

Üye
Tepki
0
@Sinan Koca

led tool adlı makroylada bu işi yapabilrsin. ayhan bey bu makroyu satmaya çalışan bir grafiker arkadaşımız...işe yarıyormu evet. ama yüzde 15

Tepki
1
selam arkadaşlar taş dizayn veya malzemeleri ile ilgili herhangi bir soru veya probleminiz için elim geleni yapmaya çalışırım .Taş dizayn ve tasarım konusunda deneyim 11 yıl

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar...yeni başlayanlar için basit bir desen nasıl çıkarılır(Corel draw) örneklermisiniz.Bilgilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ....

Ayrıca elinde desen kataloğu olan arkadaşlar...mesaj atarsanız ücreti karşılığında alabilirim.

Yukarı Alt