Corel Draw - Çift Renk

Tepki
0
Öncelikle Merhaba, Ben Adobe Photoshop kullanıcısıyım vector çalışma olanağım çok az olduğu için Corel Draw Öğrenmeye karar verdim ama inanın bana o kadar soğuk geliyor ki istediklerimi yapamadığımda heran kararımdan dönebilirim. Sizlere bunu yazmamdaki neden bu programı güzel bir şekilde anlatan bir konunuz varmı yada yoksa burada benimle değil ama genel olarak bilgisi olan arkadaşlarımızın paylaşmasını rica ediyorum. Bir kartvizit tasarımı yapmam gerekiyor Photoshop ile yapıyorum güzel bir şekilde ama bunu Corel'e taşımak neredeyse imkansız. Corelde denedim istediğim çalışmayı bir Text'e iki renk bile veremedim kaç dakikadır bunları bana yazarmısınız rica etsem. Yazıya iki renk verme ve benzeri olaylar şimdiden herkeze teşekkür ederrim.

Arkadaşlar ilginiz için gerçekten teşekkür ederim. Burada bunlar acele dersem haddimi aşmış olurum. Sizlerden ricam bunu gerçekten corel'e atabilecek arkadaşlar varsa onlardan ricamdır. Yapabilende yapamayanada şimdiden çok teşekkür ederim. İlgi göstermeniz bile yeterli.

Tepki
31
corel de kartvizit yapımı dersimiz mevcuttur ordanda istedeğiniz bilgiye ulaşanilirsiniz
corel derslerine bir göz gezdiriseniz
fikir sahibi olmanızda yardımcı olacaktır

ve yapmak istediğinizi bir örnekle açıklarsanız
daha rahat yardımcı olabiliriz

Yukarı Alt