aspirin_00
Üye
- Tepki
- 3
evet arkadaşlar ben corel drawı 1 günde çözmem bazı arkadaşlara çok koymuş olsa gerek ilkkez corel draw 8 versiyonunu açtığımda sanki yeni bir dünya keşfetmişim gibi bir hevesle girdim ve 1 günde çözdüm. Bu hevesi herkes bilir ve yaşar ama çözmek bazılarına 1 hafta yada 1 yıla maal olur ama bende 1 gün sürdü, saki tasarım yapmayı 1 günde çözmüşüm şeklinde algıya kapılmışcasına bi yaygara kopartılmış. 70 yaşında 50 yıllık bir grafiker ben tasarımcıyım diyemez çünkü tasarım kendini sonsuza dek yenileyen geliştiren bir unsurdur.
bir söz vardır bitmiş dedikleri yağlıboya aslında hiç bir zaman bitmez tasarımda öyledir.
programda bildiğim özellikleri bile bugüne kadar hiç kullanmadım sebep ihtiaçımı karşıyalayacak araçları çok iyi kullandığım için
bu olay 3ds max de bir objeyi modellemeye benzetirsek edit poly edit mesh splay bir sürü modelleme teknikleri var tek boyuttan 3 botuta modelleme küpten yola çıkarak modelleme aklınıza gelecek her türlü yollar vardır önemli olan o yolun başkasının gözünde uzun yada kısa olduğu değil sizin en kısa yolda çözdüğünüz yoldur çünkü sizin yol başkası için 1 ayda çözülürı yada 1 dkk da.
merak edenlere 2000 yılında corel draw 8 ilkkez kullanmaya başladım.
bir söz vardır bitmiş dedikleri yağlıboya aslında hiç bir zaman bitmez tasarımda öyledir.
programda bildiğim özellikleri bile bugüne kadar hiç kullanmadım sebep ihtiaçımı karşıyalayacak araçları çok iyi kullandığım için
bu olay 3ds max de bir objeyi modellemeye benzetirsek edit poly edit mesh splay bir sürü modelleme teknikleri var tek boyuttan 3 botuta modelleme küpten yola çıkarak modelleme aklınıza gelecek her türlü yollar vardır önemli olan o yolun başkasının gözünde uzun yada kısa olduğu değil sizin en kısa yolda çözdüğünüz yoldur çünkü sizin yol başkası için 1 ayda çözülürı yada 1 dkk da.
merak edenlere 2000 yılında corel draw 8 ilkkez kullanmaya başladım.