Corel drawda giysi tasarımı

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
tarayacak corelde çizmek amatörlük değil pratikliktir
misal: çoğu grafiker çizeceği faturayı yada matbu evrağı tarayıp çizer
aynı şekilde logolar önce kağıt üzerinde çizilir sonra corelde ...

csennn

Üye
Tepki
0
Tasarımlarınız gerçekten çok güzel,suratlar,saçlar,kıyafetlerdeki gölgeler,çok iyi gerçekten..Başarılarınızın devamını dilerim,bu görsellerle kendime güvenim iyice arttı..Sizlerin sayesinde çok güzel bilgiler alıp,tatbik edeceğime inanıyorum..

csennn

Üye
Tepki
0
tesekkür ederim ama çalışmalara yoğunlaştıkça çok sorularım olacak,başınız ağrıyabilir benden söylemesi:)

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@csennn

@Yasemin Uyar

merak etmeyin benim başım kolay kolay ağrımaz :grafikerler:

Mira Gabo

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
9
Değerli yönetici arkadaşlar https://www.grafikerler.org/corel-draw/656-coreldraw-da-soru-ve-sorunlarinizi-burada-cevaplayalim-69.html başlığına sorumu yazmak istedim ama konu kilitli görünüyor oraya yazamıyorum. Ve ardından bu konuda başka bir başlık var mıdır diye tarattım sadece burayı buldum, umarım doğru yerdeyimdir. Eğer bu konuda başka başlık vardı da ben bulamadımsa bağışlayın, henüz siteyi tanımıyorum yeni üye oldum, zamanla neyin nerde olduğunu aranızda öğrenirim.

Evet arkadaşlar; aranıza yeni katıldım ancak yaklaşık bir haftadır siteyi dikkatle inceliyorum ve buradan edindiğim bilgilerle hızla öğrenip geliştiğimi görüyorum. Her şeyden önce bu güzel imkanların bize sunulması nedeniyle kurucu ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak ondan sonra konuya geçmek istiyorum.

Dediğim gibi yaklaşık bir haftadır sayenizde Corel ile tanışmış oldum, moda tasarımcısı olmama rağmen daha önce Corelle ilgilenmeye pek fırsatım olmamıştı, ancak artık firmalar Corel bilmeyen tasarımcıyı ne yazık k işe almıyorlar ve ben sadece bu yüzden dolayı birkaç aydır işsizim. Bu birkaç ay içerisinde nereye başvurdumsa Coreli şart koştular ve bende sitenize müptela oldum. Bir haftadır baya bir gözlem yaptım, okudum, inceledim ve en sonunda da okuduklarımdan anladığım kadarıyla ufak bir deneme yaptım.

Önce elimle çizdiğim bir-iki silüeti corele aktardım, sonra aktardığım çizimin üzerinden kopyasını aldım, ten rengine boyadım ve ardından bir de basit bir elbise giydirdim. Lakin yaptığım çalışmaya saç ekleyemedim:(.

Buraya yaptığım çalışmaları ekliyorum, amatörce çalışmalar olduğu için biraz göz zevkinizi bozmuş olacağım bunun için özür diliyorum.
Buyrun çalışmalarım burada;

http://i51.tinypic.com/2qu6lcn.jpg

Dediğim gibi site içerisinde corelde silüet ve saç yapımıyla ilgili konular aradım ama bulamadım eğer vardıysa ve gözden kaçırdıysam özür dilerim. Bana bu konuda yardımcı olmanıza çok ihtiyacım var yani corelde nasıl saç yapabilirim bana tarif eder misiniz? Ya da bu konula alakalı bir başlık varsa beni oraya yönlendirir misiniz?

Şimdiden Teşekkürler..

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
Merhaba İpekce

Öncelikle aramıza hoşgeldin :) yardım istediğin konuya gelincede, bu konu altında yazılan yorumları okumuşsundur o yüzden tekrarlamak istemiyorum. En iyisi bir yada iki gün içinde tasarladığım modelleri corelde nasıl çizdiğimi aşama aşama anlatan ( vücut, saç, yüz, elbise ve aksesuarlar ) bir ders hazırlarım. Sana yardımcı olacağına inanıyorum, sende elinden geldiğince araştır ve coreli öğrenmeye çalış takıldığın yerlerdede forumda yeni konu açarak sor elimizden gelen yardımı yaparız:)

Yukarı Alt