Arkadaşlar ben photoshop , fireworks , flash biliyorum. bu programlarda kendimi geliştiriyorum.Bunların yanında Arkadaşlar ben çizim de yapmak istiyorum ve bunun için sizce hangi programı öğrenmeliyim ?
Corel hiç bilmediğim bir program onun için o konuda yorum yapamam ama çizim yapmaksa amacınız tercihiniz illustrator olmalı çünkü indesign ile illustratorun arasında kullanım amaçlarından kaynaklanan farklılıklar bulunmakta ama yapabilirseniz ikisini birden öğrenin çünkü kullanırken ciddi keyif veren programlar.
Illustrator ve indesign ayrı programlar değiller ikiside farklı özelliklere sahip Photoshop+Indesign+Illustrator bir suit tıpkı crel in suiti gibi Adobe her zaman Tek
Adobe programları üst düzeyde ve bir biri ile iletişimi gayet güzel. Ancak anket sonuçlarına bakarsanız Corel açık ara öndedir. Popülaritesi daha fazla ve ülkemizde en çok kullanılanıdır. Şahsen ben de Corele matbaacımızın çalışmayı CDR formatında istemesiyle başladım. Corel tavsiye ederim.
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için ve konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. bu arada sizden rica etsem bu çizim programları arasındaki farkı söyleyebilirmisiniz ? bildiğiniz kadarıyla.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.