corelde ai uzantılı dosyaları açamıyorum

Tepki
31
corelde x3 de ai uzantılı dosyalar açılmıyor daha önceleri alıyordum fakat format attıktan sonra kiteniyor ai uzantılı dosyaları corele vektör olarak atmanın başka bir yolunu bilen var mı?

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler....

Tepki
25
ai dosyasını direkt olarak açık olan corele sürükle bırak yaparak açabilirsiniz, ya da ai dosyasını farklı kaydet (save as) pdf kayıt edin ve açık olan corele sürükle bırak yaparak getirebilirsiniz dilerseniz ungroupta yapabilirsiniz iki yöntem içinde

Tepki
31
ai dosyasını direk olarak hangi programda açmam gerekiyor freehand mı bende yokta

Tepki
25
@Fatih Coşkun
ai dosyasını sürükleyerek direkt olarak açık olan corel sayfanıza getirin demiştim Fatih bey...
ya da
illustratorda ai dosyasını açıp save as yaparak pdf olarak kayıt alın ve onu açık olan corel sayfanıza sürükle bırak yapabilirsiniz...

Tepki
31
ai dosyasını sürükleyerek direkt olarak açık olan corel sayfanıza getirin demiştim Fatih bey..

corelde açmıyor kilitliyor programı var bi terslik yani

yardımlarınız için teşekürler deneyim bidaha

Tepki
25
@Fatih Coşkun

ben o şekilde çalışabiliyorum Fatih bey hatta tekrar deneyerek size öneride bulundum birde pdf yapın getirin bakalımaynı tersliği alacakmısınız aslında bir başka yolda ai dosyasını yine eps kayıt yaparak getirebilirsiniz ama o kırık yapıyo kenarlarını bir deneyin
ama en güzeli pdf yapın derim aynı şekilde vektör olarak ve grubu bozarak alırsınız

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Eps formatında kaydedip Corel'e çağırmayı denedin mi Fatih, ben hep öyle kullanıyorum..

Tepki
3
Benimde hafızamda kalan, Adobe Illustrator ile açtıktan sonra AI, PDF yada EPS olarak kaydederken mümkün olan en düşük versiyonu seçiyorum.Bu şekilde kaydettikten sonra Corel Draw ile rahatlıkla açıyorum.Tabi EPS ve PDF formatlarının daha sağlıklı olduğuda bir gerçek.

Yukarı Alt