@asimavim_24
dekupe nedir biliyorsundur heralde.
eger bilmiyorsan önce ordan baslayalım.
dekupe yapmak bir görsel içerisinden istediğiniz bölümü kesip almaktır.
bunuda resimde detaylı bir sekilde anlattım. resimlere dikkatli 1 sekilde bakarsanız ve okuersanız amacınıza ulşırsınız.
not: powerclip coreldrawın eski sürümlerinde cok kullanılıyordu. crop the bitmap olayını ekleyinceye kadar. bu özellik eklenince power clip kullanılmaz oldu. ama yerinde powerclip duruyor cıkarmadılar. yani o özelliği. programlar her üst version cıktıgında kullanıcıyı dahada rahat olamalrıı için olanak saglıyor. kolay gelsin.
paaylaşım için teşekkrler ben intersct terimini tıklıcak yeri çıkartamadım kestiğim yeri tıkladıktan sonra onn bi ayarı fln varmıdır?yukarda görünmüyor yani şekil verme yerleri
Dekupe işlemi için resmin etrafına NOKTALIYA NOKTALIYA çizgi çizme işleminden bahsediliyor.
Çizgiyi başladığınız nokta ile birleştirip kapattıktan sonra,zoomla yanaşıp noktaları taşıyarak ve gerekli yerlerde çizgileri eğrilterek temiz bir KESİM yapabilirsiniz.
benim için çok iyi oldu her pc de photoshop olmuyo corel inde portable var usb ye yüklü istediğim yerde kullanabilme olanağım oluyo ve bu yüzden çok sevindim
teşekkür ederim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.