sorunuzu daha net sorar mısınız. hangi kalemden bahsediyorsunuz anlamadım ama. ortada bir kalem varsa çizgi çizerken çizgi başına geldiğinizde "node" ibaresini görebilirsiniz. bu çizginin başında olduğunuz anlamındadır.
saygılar..
merhaba, wordden aldığım metinleri corelde kullanırken (iki yana dayalı- full - şeklinde ) paragrafları aynı hizaya getiremiyorum.Acaba ne yapmalıyım?
Teşekkürler
text alanınız seçili iken property bardan hizalam sewçeneklerini kullanabilirsiniz.
sanırım siz metin içerisindeyken yapmaya çalışıyorsunuz. bu şkildede olabilir ancak textlerinizi seçili hale getirmeniz gerek.
değerli arkadaşım benimde bir sorum var müsadenizle corel 12 veya 13 farketmez
bir dairenini içine tüm ara boşlukları eşit olacak şekilde herhangi bir çizim nasıl yerleştirebiliriz cevaplarsanız çok mennun olurum şimdiden teşekkürler
tekrar merhaba sanırım eksik sordum sorumu ;wordden aldığım metinleri full force yaptıktan sonra.devamında gelen paragrafları aynı hizaya getiremiyorum.acaba bir yolu var mı?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.