coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Durum
Konu kapatılmıştır.

BiGG_BoSS

Üye
Tepki
0
Bu kaliteyi alamazsın öncelikle .. Yarında resimli bir şekilde anlatırım..

U

User

Misafir
@anaksimender

coreldraw da neon yazı yapabilirsin arkadasım vermiş oldugun örnekteki gibi ve daha iyisinide yaparsın.. yalnız istanbula tasınıyorum. dersin biraz gecikecek..

Tepki
0
ilgilendiginiz için çok sağolun eğer bu pazar gününe katar anlatımı gerçekleştirebilirseniz benim için çoook iyi olacak.bu arada istanbul a HOŞGELDİN şimdiden

BiGG_BoSS

Üye
Tepki
0
Benm bildiğim bu yöntem var bi yöntem daha var ama verimsiz o denedim ikisinide bu daha mantıklı geldi ...

U

User

Misafir
selam.arkadaslar suan dediğim gibi istanbula tasınıyorum ve coreldraw pc deyok arkadasın yanındayım.
bigboss dogru yoldasın tesekurler yardımın için yanlık söle söleyim neon yazı yazmak için öncelikle neon fontu bulacaksın sahsen ben neon fontlarınıda begenmiyorum kendim ciziyorum. neon harfleri çizdikseten sonra arkaya koyu bir zemin oolmasıda sart cünkü ısık havasını daha iyi vermek için. be large glow deilde medium glow efekti daha hoş durur yazıda. ve birde unutmadan yazıya verdiğin rengi lens yaparsan sonrada efekti verirsen oldukca yakısıklı bir neon yazı olacaktır..en ksıa zamanda eklerim dersi kusurma bakmyın yolcu hali işte :}

BiGG_BoSS

Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim..
Mehmet hocam senin söylediklerine gelince haklısın font konusunda ama bu yaptığımda 2 layer war birisine M werdim small glow attım dierine large verdim beyazı salladım böle bişi çıktı ...

U

User

Misafir
@BiGG_BoSS

:D eline saglık yinede fena olmamış ama sen dediğim gibi dene birde bak nasıl olur.. kolay gelsin..

yedikule

Üye
Tepki
0
2 sorum olacak
1.si corelde yaptıgım çalışmaları e mail olarak yollayamıyorum arkadaşım bunun dosyanın ağırlıgıyla ilgili oldugunu söyledi fakat o da tam bilmiyor bunu DETAYlı anlatabilirseniz ii olur
2.sorumda diyelim ki bizden 50x60cm lik bi iş isteniliyo bunu 500x600cm şeklindemi yazıyoruz yoksa yine 50x60 cm şeklindemi deger veriyoruz bu soruyu hem cm hemde mm şeklinde cevaplarsanız daha ii anlayabilirim
cevaplarınızı bekliyorum

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt