arkadaşlar benimde corel ile ilgili bir sorum olacak.?
gecen bir kartvizit yaparken fark ettim bunu. kartvizit ebadı 8.5x5 cm,artalan rengi yesil,firma bilgileri haricinde bir resim koymamı istediler bu resim koyunca resmin artalan bölgesi oldugu gibi yesil zeminde sırıttı.resmi shape tool aracı ile düzelttim.fakat bunun daha kolay bi yolu yokmu?
@baygolge42
resmi photoshop ta dekope yap coreldraw a öle al. yok illa coreldraw da yapacam dersen sitemizde coreldraw da dekope yapmakla ilği ders var coreldraw bölümünde ordan istediğiniz bilğiye ulaşabilirsiniz. kolay gelsin iyi forumlar.
bende corel drawd geometrik şekiller çizmek istiyorum nasıl çizilebileceği hakkında bir bilgisi olan varsa yardım edebilirmi lütfen.ama öyle kare üçgen beşgen falan değil.birde corelde bunları çizdikten sonra programın içinde bir yere depolayıp istediğimde kopyala yapıştır mantığında kullanabıleceğim bi yontem varmı
@husam26
öncelikle yapmak istediğiniz işi tam olarak acıklamanız lazım.
baskes de sadece baskı yapar yazı kesersiniz. pozlam amantıgı ısıkla yapılır serigrafi mantıgı gibi baskesde ne işi var onu anlmadım?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.