coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Durum
Konu kapatılmıştır.
Tepki
100
@zeybek

arkadaşım sorularınız bir mantık çerçevesinde olursa mantıklı bir cevap bulabilirsiniz.
ben size desemki bizim evin kilidi bozulmuş dışarda kaldık. siz bana oradan ne kadar yardımcı olabilirsinizki. en akıllı cevap çilingire git kardeşim olurdu. sizin sorunuzda anladığım gel çerçeveden şu resmi sen çıkar gibi bişey ki...

zeybek

Üye
Tepki
0
evet aynı cevabı verirdim git çilingir çağır tabi banane
şimdi hacı bezier tool da resmi çizdim dekupe bitince resmin üstü kapanıyor, senin örnekte bu yok ve interseck seçeneğide gözükmüyor. nasıl yaparız

tamam hacı yaptım vallaaaa:))) dün niye öle oldu anlamadım aynısını yapmıştın şimcik tam süper oldu teşekkür ettim :)))))))

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Mesajlarınızı Türkçe yazım kurallarına dikkat ederek yazın. Sohbet diliyle baştan savma yazılan mesajlar silinecektir..

zeybek

Üye
Tepki
0
arkadaşlar öyle her ayrıntıya takılmayalım lütfen.
de bu yaptıklarımızı kayıt edemiyorum ben birde o konuyu ile aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum saygılar

Tepki
74
Ctrl+S tuşlarınıza basarsanız klavyenizdeki karşınıza kayıt edeceğiniz bi pencere çıkıcaktır istediğiniz yere kayıt işlemini yapabilirsiniz ordan

zeybek

Üye
Tepki
0
teşekkür ederim ama kayıt edemiyorum neden acaba çok güzel bir kartvizit hazırladım gitmesini istemem.

Tepki
74
programı kapatmadan bilgisayarınıza reset atınız coreli açtıktan sonra size bir soru soracak ona ok yani evet deyin en son yaptığınız işlem tekrar karşınıza çıkacaktır kartvizitiniz yani ondan sonra tekrar kayıt etmeyi deneyiniz

zeybek

Üye
Tepki
0
yok yaw hiçbir şekilde kayıt etmiyor, yaptıklarımı hep silmek zorunda kalıyorum.:((( sayfada kayıt et deyince corel i satın alın yazısı çıkıyor.

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
4
@zeybek

coreli orjinal olarak satın almanızı istiyor makine. bundan açık bir çözüm olabilir mi???

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt