@Erkan Nehir
Evet bahsettiğiniz gibi, profesyonel kullanıcılar için geliştirme ve iyileştirmelerle bezenmiş gibi görünüyor, henüz tüm içeriği derinlemesine araştırma imkanım olmadı ama, 64 bit olayı beni aşırı memnun etti, ayrıca ;
Object Properties Docker / Nesne Özellikleri Paneli, benim için favori bir yenilik, eski sürümlerde çok kısıtlıydı fakat bu sürümde başlı başına ayrıcalıklı bir özellik, Color Style önceki sürümlerde ki eksikleri giderilmiş ve Style Engine / Sytle Docker işlevi geç kalınmış bir özellik olarak bu sürümde verilmiş
Power Clip genişletilmiş yeni ek özellikleriyle kullanım kolaylığı kazanmış görünüyor ayrıca yeni ilave edilen Shape Tool Çizim Araçları tasarımcılar için bir nebze olsun yenilik olarak verilmiş, yeni başlayan ve kendini geliştirmek isteyenler için kullanım ve işlevsel özelliklerin ana hatlarını tanıtan video docker bu sürümde üzerinde önemle durulmuş bir gelişme, ilk başta da belirttiğim gibi;
henüz tüm içeriği derinlemesine araştırma imkanım olmadı ama ilk bakışta benim gözüme çarpanlar, ne diyelim
kasmayan, çökmeyen ve donmayan CorelDRAW X6 ile tüm kullanıcılara keyifli tasarımlar...