Coreldraw'da Kitaplık Çizimi

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Selamlar..​

Bu çalışma Coreldraw'da yapıldı. Çizim tamamıyla hayali.
İçindeki kitaplar,romanlar kendi kütüphanemin başkahramanları. Hepsini oraya koymak isterdim ama sanırım çok vakit alırdı :)

Cd kutusunu biraz benzetmeye çalıştm ama olduğu kadarıyla.. Kitaplarda kütüphanemdeki kitaplara bakarak çizdim. Renkleri,yazıları vs.. aynen kullandım.​

Renk konusunda gidip geldim bazı yerlerde. İstediğim tonları yine bulamadım..​

Elektrikler devamlı gidip geldiği için 2 kez baştan çalışmak zorunda kaldım. Bu da çalışma da biraz sıkılmama neden oldu..​

Alt rafları da doldurmak isterdim ama dediğim gibi biraz sıkıldığım için daha fazla üzerinde çalışamadım..​

Bundada gerek kitaplıktaki teknik çizimler, gerek tonlama hatalarım var,farkındyaım ama şimdilik iyi gibi duruyor :)

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Güzel bir çalışma olmuş Buse hanım. Lakin kitaplığın üst kısmıyla ön tarafa bakan ince kısmını farklı tonlarla renklendirseydin (daha açık bir renkle) perspektifi daha anlaşılır olurdu. Ellerine sağlık diyorum, sıkılmasaydın, daha detaylı çalışacağına eminim.

Dostayevski kitaplarım benim de rafımda durur, mazlum kahramanların hayatlarını anlatır durur. Hüzünlüdür biraz ama güzeldir, bende severim Dostayevski'yi.

Tepki
100
selam buseciğim.
resmi biraz büyük eklemişsin. net oarak göremiyorum lakin,
ciddi bir perspektif prıblemi var gibi. gözümde yanılıyor olabilir.
erkin beyin söylediklerinide dikkate almalısın.
sabır her işin anahtarıdır.
çalışmalarında başarılar...

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Eline sağlık. Perspektif hatası var. Kalın kitaplarla raf aynı eğimde değil. Işık-gölge olmadığı için sağlıklı inceleme yapılmıyor. Kitaplar ve CD kutuları kendi başlarına çok iyi, kaplamaları da öyle.
Evet yılmadan devam bence :)

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Yorumlar için teşekkür ediyorum. Yılmadan devam.. :)
Bu arada Emine Hanım Resmi küçülttüm bilginize..

Yukarı Alt