coreli öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?

iremix

Üye
Tepki
0
slm aranıza yeni katıldm corel öğreniyorm deri etiket üretim firmasında çalişiyorm ve coreli öğrenmk istiyorm ne yapabilirm nerdn başlamalıym bana yaardm edbilirmisiz.:)

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@iremix

Öncelikle Grafikerler.org ailesine hoşgeldiniz, iyi forumlar, lütfen öncelikle forum kurallarını okuyunuz. FORUM KURALLARI. Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "lütfen yardım", "acil" gibi anlamsız başlıklarla konu açmak yasaktır.

CORELDRAW
CORELDRAW DERSLERİ

Linkleri inceleyerek başlangıç yapmış olabilirsiniz. Kolay gelsin, saygılarımla...

Tepki
31
Corel derslerini takip edebilirsiniz
ayrıca Corel draw hakkında takıldığınız herşeyi sitemizdeki
corel soru ve cevapları kısmından sorabilirsiniz...

karakalem

Üye
Tepki
0
arkadaşlar benimde derdim coreli ögrenmek tamam site olarak çok güzel bir yer fakat biz yeni başlayanları yönlendirdiğinizde sayfalara bakıp bakıp duruyoruz ,,sizler usta oldugunuz için herşey çok basit geliyor olabilir ama ,,,soruya dikkat ederseniz nerden başlamalıyım diyor...eminim gene bu yazıyı okuyan bir çok arkadaş ...gene beni bir sayfaya yönlendirecek ve dersleri takip etmemi önerecek,,,,,,,,,,,saygıdeger admin arkadaşlar size bir öneride bulunsam ...diyorum ki öyle bir sayfa hazırlasanız ki,,içeri giren koreli ögrenmek isteyen ögrenci ilk dersten başlayarak son derse kadar sıralı bir şekilde koreli ögrensin ,,sizce bu olurmu yada yapabilirmisiniz ..unutmadan bu sayfaya sıralamayı ve dersleri bozmaması açısından giren bir şey eklemesin ayrı bir bölümde dilek ve şikayetlerini bildirsin ,,olamazmı sizce .saygılarımla

Yukarı Alt