cs5 bilen varsa lütfen yardım etsin

bugii

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar repousse uygulucam bu yazı geliyo deliricem.Lütfen yardım.

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

bugii

Üye
Tepki
0
Öyle yapınca repousse hiç gözükmüyor.Hani katman maskesi içermesi gerekir diyo ya katman maskesi ekliyorum bu seferde ''Katman maskesinden repousse uygula komutu şuanda kullanılabilir değil.'' diye yazı geliyo tam olarak sorun ne olabilir acaba??

Fizgi

Üye
Tepki
0
Bende de aynı sorun var. Sorun demiyeyim de yapamıyorum, ne ile aktif hale getirebilirim, Requusse yi.

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Şimdi ben denedim,ilk kez kullanıyorum bu özelliği, ben de de aktif değildi, ancak şöyle başarabildim. sırasıyla yazmaya çalışıcam;
- Text yazdım.
- Window / en altta "show all menu items" diyor, onu tıkladım.
- 3D yi tıklayıp açtım. Sağ tarafta bulunuyor şimdi.
- Orada "3D Repousse Object" seçili olsun.
- Şimdi yukarıdaki menüden 3D / Respousse aktif oldu, tıkla texti rasterize yapalım diyor, ok de. işlem tamam.
Anlatabilmişimdir sanırım.
Kolay gelsin.

Fizgi

Üye
Tepki
0
Sayın GÜNEL AYVACI teşekkür ediyorum ilginize.. Ancak ben Window / "show all menu items" bulamadım. Tekrar teşekkür ederrim..

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
@Fizgi

Açılan listede tamamı görünmediği için en altta yazıyor.

Fizgi

Üye
Tepki
0
Sizin gösterdiğiniz 2. resimdeki gibi benimki. Ancak birinci resimdekini yapamadım .

Tepki
1
merhaba bende aynı sorunu cs4 yaşıyorum ve cs4 window altındaki seçenek yok bilgisi olan varsa yardım lütfen :) şimdiden teşekkürler

Yukarı Alt