CS6 Programına foto atamıyorum

konref

Üye
Tepki
0
Programa fotograf attığmda transparen ekran geliyor resim gözükmüyor. Sadece layerin oldugu bölümde gözüküyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekküler. Ekran alıntısını ekledim.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Fotografi basari ile acmissiniz ama bir alani secilip silinmis goruntu de buyuk oldugu icin su an o silinmiş bolgeyi görmektesiniz...Ya yan tarafta bulunan gezgin paneli ile goruntu uzerinde gezebilir yada zoom araci ile goruntuyu biraz kucultup actiginiz gorseli daha rahat gorebilirsiniz..

Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...

konref

Üye
Tepki
0
değerli arkadaşım küçük resimde atsam aynı şekilde geliyor. sizin mesajınızdan sonra 150 pixel lik bir resim attım olmadı.
değerli vaktinizi aldığım içinde ayrıca teşekkür ederim.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Bakin ekranda gezgin panelinde attiginiz gorsel gozukmekte...Gezgin panelindeki kirmizi cerceveyi mouse ile saga cekip bir bakin bakalim.goruntu geliyormu

Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...

konref

Üye
Tepki
0
@Aslı SAYILIR

arkadaşım kaydırma çubuklarıyla sağa sola ve yukarı aşağı baktığımda resim malesef yok. Hakkını helal et arkadaşım her şey için teşekkürler

CemilAL

Üye
Tepki
25
Sorun programdan kaynaklanıyor, daha doğrusu bilgisayardan. Bende çok yaşıyorum, Yaptığım işlemler başka bir işlem yaptıktan sonra gözüküyor. Katmanı kapatıp açmayı denemelisin ama kesin çözüm değil devam eder sürekli. Programı kapatıp aç, kasan uygulamaları kapatmayı dene. Ayrıca bu kadar çok helallik istemene gerek yok dostum, panik yapma kendi isteği ile yardım ediyor zaten buradaki insanlar. :D Kendileri zamanlarını ayırıyorlar sen almıyorsun. :D

cem1987_

Üye
Tepki
1
fıle>ımage fıle dan gir ekleyecegin resimi seç ok yap
yada fıle>new yap açılan pencerede altta sayfanın nasıl açılamsını istiyorsan
o şekilde ayarla kolay gelsin

Tepki
0
yeni boş bi sayfa açıp resmi klasörden tutup boş sayfaya yani boş layere atmayı dene.
" böyle bi hata ilk defa görüyorum "
aslında türkçe fotoşop kullanmadım hiç
seninki demo mu yoksa türkçe paket mi ekledin.

Yukarı Alt