Hasan Güner .com Bronz Üye Kayıt 14 Şubat 2009 Mesaj 3.128 Tepki 45 5 Temmuz 2010 #2 merhaba PEA, firmanın kullanması istenen bir sloganı var şartnamede ama çalışmanda göremedim başarılar efendim
merhaba PEA, firmanın kullanması istenen bir sloganı var şartnamede ama çalışmanda göremedim başarılar efendim
PEA Diline sahip çık Kayıt 5 Ekim 2009 Mesaj 80 Tepki 19 5 Temmuz 2010 #3 @Hasan Güner Merhaba Hasan Bey; Tesekkur ederim uyariniz icin.. Gozumden kacmis .. Kolay gelsin..
Hasan Güner .com Bronz Üye Kayıt 14 Şubat 2009 Mesaj 3.128 Tepki 45 5 Temmuz 2010 #4 evet şimdi sıra eleştiride renklendirme esprisini beğendim ama yazı büyüklükleri ve yerleşimi itici geldi başarılar dilerim
evet şimdi sıra eleştiride renklendirme esprisini beğendim ama yazı büyüklükleri ve yerleşimi itici geldi başarılar dilerim
Fulyam Üye Kayıt 18 Eylül 2008 Mesaj 1.262 Tepki 16 6 Temmuz 2010 #5 üst kısım okeydir... çok güzel ... alt kısımla oynaman gerek... abize uğramadan evt demeyin falan.. fon büyük olmuş ..
üst kısım okeydir... çok güzel ... alt kısımla oynaman gerek... abize uğramadan evt demeyin falan.. fon büyük olmuş ..
Demet YILDIZ Üye Kayıt 6 Temmuz 2010 Mesaj 598 Tepki 17 7 Temmuz 2010 #6 Tasarım güzel, ama bize uğramadan evet demeyin yazısı hem çok büyük, hem de efekti sırıtıyor gibi biraz.. Başarılar diliyorum...
Tasarım güzel, ama bize uğramadan evet demeyin yazısı hem çok büyük, hem de efekti sırıtıyor gibi biraz.. Başarılar diliyorum...