@Hümeyra Can
çok teşekkür ederim hümeya olumlu görüşlerin için.yavaş yavaş wp ve drupal temaları tasarlamaya ve kodlamaya başladım artık themeforest ve templatemonster ortamına geçme zamanı geldi.bu arada tolkien den alıntı yapmışsın sende orta dünya fanatiğisin sanırım
- Slider'daki okları sevmedim.
- Yeni Üyelik, kullanıcı adı ile sola dayandırılabilir ya da giriş butonunun hizasında üstte sağa dayalı olabilir. Ama şu anki yeri havada kalmış.
- Sosyal medya ikonları çok büyük ve yine yerleşimi değiştirilebilir.
- Sandwich'in yazımında hata var.
- Üye girişi neden iki yerde, bence tek yerde olması yeterli.
@Kemal Aksekioğlu
yorumun için teşekkürler ayrıca bende grafik eğitimi almadım, alaylıyım; bazı şeyleri görmek için doğru bakış açısı yeterli olabiliyor...
@Özgül
yorumun için öncelikle teşekkürler özgül.slider daki okları balık formuyla kendim yapmaya çalıştım ancak istediğim sonuca bi türlü ulaşamayınca hazır oklar kullandım yani uygun balık shape ler bulabilirsem değiştirmeyi düşünüyorum zaten.üstteki yeni üyelik yazısını butonun yanına koydum çok sıkışık oldu, fontu küçülttüm yazı gözüme hoş gözükmedi ben de sola almak zorunda kaldım.sosyal medya ikonları büyüklük bakımından benim içime sindi ancak belki aralarındaki açıklık kapatılıp menünün sol kısmıyla hizalanabilir.sandwich deki yazım hatasını yakalaman büyük başarı ben 2 kere kontrol ettim gözümden kaçmış tebrikler :clap2:iki üyelik girişinden içerikdeki anasayfa da olan giriş, diğeri ise alt sayfalarda da sabit olarak üstte kalmasını düşünerek oraya koydum ama tercih meselesi tabi anasayfa da üstteki kaldırılabilirde...
Edit: Sandwich deki hatayı düzeltirken önerilerini de dikkate alarak birkaç rötuş yaptım fena olmadı hani :s8:
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.