dergi kapağım - 2

Tepki
4
Yazıların doğruluk payı yoktur. Deneme çalışmam.

Tepki
31
arka sayfa biraz soluk kalmış ön taraf cıvıl cıvıl
bence arkasayfayada biraz görsellik katmalısınız

Tepki
4
@Fatih Coşkun

Arka kapakta reklam var biliyorsunuz. Bu reklamı da ben yaptım ama eğer reklam müşteriden direk olarak geliyor ve arka kapağa konması isteniyorsa mecburen koymalısınız. Sizin ön kapağa uygun olmasını bekleyemezsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler.

Tepki
0
Çalışma genel olarak başarılı ( diğer çalışmlarınızdaki gibi )Ön kapakta kullanılan resim karanlık bir ortamdan çekildiği için renk kirlenmesi var. Daha kaliteli bir resim daha iyi olur. Resimin dekupesinde de ufak tefek sorunlar var. Mesala erkeğin kafasının e harfi üzerine gelen kısmı tam temizlenmediği çin iki obje arasındaki bütünlüğü bozmuş.

Birde bir diğer çalışmanızda da ayı tarzı gördüm ön kapağa çerçeve vermişsiniz, bence bu iyi olmamış. en azından çerçeveyi

Elinize sağlık...

Tepki
4
@Mustafa Turan

Teşekkürler yorumunuz için.
deneme çalışması olduğu için resim internetten alma. kalitesi düşük. Dekubesine çok dikkat etmedim. ciddi bir çalışmada böyle bırakmam.
Çerçeveyi seviyorum. ama olmayabilir de... :)
kolay gelsin

Yasin Kaya

Üye
Tepki
0
Süleyman bey öncelikle kolay gelsin diyim ama malesef çalışmanız bir derği için çok amatörce kalmış ölesine kendi zevkiniz için hadi bişi çıkarıyım mantığıyla yapılmışsa idare eder ama pyasaya sunulucak bi işse malesef hiç bi özelliği olmayan bi iş diye bilirim özellikle kapak resmi eğer bu şekilde çzünürlüğü kötü bi resimle Photoshoptan bikaç efektle biraz hareket katılarak çözünürlük oyunu yapılaran resmin kötü görünümünü düzelte bilirdiniz ayrıca dekupeler :S normalden çok kötü yani insörtte bile böle dekupe yapılmaz ayrıca alttaki sarı bant :S metro grosmarketlerin şubelerinin yazıldığı banta benzemiş bidergi için ve kapakta çok amatörce arka kapağa atılabilicek bi kuşak olabilir ama ön kapakta olmamış arkadada reklam olduğu için çok alakasız kalmış sarı ton arkakapaktaki beyaza dönüş karedeğil dairesel olmalıydı çünküışık kare olmaz hadi o mantığı geçelim soy ağacı dairesel oyüzdende o ışığı dairesel yapmak daha mantıklı olur kapak taki aylık filanca dergisi yazıları gri üzerinde beyaz :S olmamış görselliği bitirmiş siyah olmalı ve bide yöresel kıyafetlerle semah dönen aleviler kapakta olmamış yani o yazı iç kısımda sayfada resmin altına konulabilirdi ama kapakta hani siz anlamassınız ben size söliyim :D dergibi gözümüzün içine sokulmuş neolduğunu çogumuz biliyoruz bilmiyenlerde kapak yazılarından azçok çıkarabilirdi ben bidergi kapağı olarak göremedim iyi çalışmalar.

Tepki
4
@Yasin Kaya

Uzun bir itiraz yazısı yazmışsınız. Sizin bakış açanızdan yazdıklarınız doğru olabilir. Bir kısmına katılıyorum. Ama biliyorsunuz ki bizim işimiz görsellikle ilgili sizin beğenmediğiniz bir tasarımı beğenen binlerce insan çıkabilir.
Yazınızı dikkatlice okudum. Bu deneme çalışmam olduğu için resimler internetten alınma ve çözünürlüğü düşük. diğer değindiğiniz yerleri inceliyorum.
Eleştirileriniz için teşekkür ediyorum mutlaka dikkate alacağım.

Yukarı Alt