Hayır ben "Bilgi" dediğim kısımda "
Bayi Adreslerini" kastetmedim fakat bayi adreslerinin
hem zaten birer bilgi olduğunu açık ve net yazdım.
"Kasıt" bir yargıyı dolaylıyarak anlatmaya çalışmaktır bildiğiniz gibi, oysa ben dolaylamadım ,yargımı direkt yazdım.
Çalışmanızdaki Bayi adresleri birer bilgi değil midir sizce?
Hem zaten kendiniz de cevaben "bayi adresleri" yazmışsınız , yani esasen benimle aynı kanıdasınız.
Font puntolarına gelince , sanırım bu konuda bazı yazdıklarım dikkatinizden kaçmış.
Biraz küçük kalmış gibi ya da buradan öyle görünüyor
demişim.
"gibi" edatının görevi:
Yargılar arasında benzetme ilgisi kurar, öğenin tam olarak sanıldığı gibi olmadığını fakat olabileceğini, olabilirlik açısından mukayese edilen durumla benzeştiklerini anlatmak için kullanılır.
Ben font puntoları hakkında kesin bir yargı belirtmedim.
-Genelde ekinler arasında görülür
-En çok görüldüğü yer olan daha sıcak ovalarda pamuk tarlası...
yazmışsınız ki zaten ben de biraz araştırdım bu kuşların yaşam alanlarını.
Demem o ki çalışmanızdaki ortamda ne turaç uçar ne tüyü.
-Ne demiştik?
>-Sağlam Hikye-Kurgu--> Sağlam Reklam.
Manipülasyon olsun diye ya da güzel bir arka plan yaratmak için ya da Matte çalışmış olmak için turacı alakası olmayan bir ortama koymanız , turacı bu
otmosferde görmek çok mantıksız geldi bana. Bunun nedensellik ilişkisini ötede zaten arzetmiştim.
-Neden mantıksız geldi?
-Çünkü:
-Sanatçı ,zihninde mantığı çalışmasına öyle bir rendelemelidir ki izleyici eseri izledikten sonra arkasını dönüp giderken kendisinde oluşan duygular için bir kürdan kullanmasın. (H.D)
Ne Bu Şiddet Bu Celal:
Bu çalışmanız hakkındaki beyanınız ışığında serbest olmadığı için, bu çalışmanız şuan ilgili bir firma tarafından kullanımda olduğu için çalışmanızdan bazı kriterleri karşılamasını istedim, isterdim.
Bu serbest bir çalışmanız olsaydı ya da siz buna "Serbest bir çalışmam."deseydiniz ozaman bu çalışmanızı eleştirirken bilgilerime-deneyimlerime bir filtre takar ve onu öyle yorumlardım.
Buraya kadar bukadar şeyi üşenmeden yapacak olmamın sebebi ne art niyet ne de başka birşey olurdu.
Sadece
paylaşılan çalışmalara verdiğimiz değerden ötürü...
Condensed bir font küçük boylu jpg alındığında biraz daha kapalı gözüküyor. Ama yaklaşık 4 sayıdır farklı versiyonlarıyla reklam karşılıklı sayfa olarak yayınlanıyor. Jpegdeki gibi bir sorunu yok.
Peki.
Öyle koyamam bazen karşılığında sayfaya imalatçı firmanın logosu giriyor bazen girmiyor.
Peki.
Analizasyon Çukuruna Dikkat! :
Start çizgisinden başlayan her 1 koşucu için kendilerinin toplam sayısında 1 kadar 1. galip gelebilme olasılıkları vardır.Çünkü 1. sadece 1 kişiden meydana gelir. Herkes aynı çizgiden başladığına göre ve herkes amaçdaşları gibi aynı eylemi gerçekleştirdiğine göre, yani koştuğuna göre 1. gelen koşucu diğerleri gibi koşarken ek olarak onlardan farklı bazı kriterlere daha sahiptir.
Bu da ona 1. liği getirir, kendisine sahip olanın adına Lider dedirtir.
Başla ve Bitir.
Sohbetiniz İçin Teşekkürler.
Peki Kolay Gelsin.