Öncelikle sayın Hakan Bey, ilginize teşşekür ediyorum ama birşey hissettim ve bu konudan rahatsızlık duyuyorum...
Ben çalışmalarının işi bilen insanlar için yorumlanması ve yönlendirmesi için bu sitede sürekli çalışma koymaya hatta
https://www.grafikerler.org/grafiker-ve-egitim/13923-nasil-grafik-tasarimci-olurum.html konu başlığını açarak bişeyler öğrenmeye çalışan biriyim.
ve ilk kez bir yarışmaya bu kadar çok çalışmayı beğeni ve eleştiriye sunup acaba bir derece alırmıyım düşüncesiyle konu açıyorum ama çalışmamın yorumlanması gereken yerde, bir kelime hatası üzerine çalışmadan daha çok durulması ve -sanırım- site içerisinde olan bir çatışma,münkaşa'nın bu konu üzerinden dönmesidir.
Evet yorumlarınız var eleştirileriniz var yazınızda ama boşverin yazının nasıl olduğu bosverın o profilin sahibinnin tavır tutumunu burda yorumlara altın değerinde bakan bir üye var, onun için kazanç olarak eleştiriyi, yönlendirmeyi verin.
kesinlikle ne sizi ne de diğer profildeki insanı tanıyorum tamamen konuların dışında 3.tekilim
Saygılarımla.
@Hakan Dağdeviren