E-Bakirkoy > Kartvizit Çalışmam

Tepki
2

E-bakirkoy.com için yapmış olduğum Kartvizit Çalışmam ve değerli yorumlarınıza sunuyorum. (Logo tarafımca yapılmıştır.)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba Seyit Ali Bey.
Çalışmanıza bakıyorum şu an.
Aklımda bazı sorular belirdi, kartvizitten anlayamadım ve haliyle size soruyorum.
D-S nedir? Devlet Sigorta gibi birşeyler mi ya da bir firma adı falan mı?
D-S den E yapmak evet...
Yarın size "Hadi bize 29 harften kuş, böcek falan çiz. (!)" derlerse şaşırmayın.
D-S den E yapmak istemişsiniz fakat ben pek E'ye benzetemedim bunu.
Bu bizim Ertuğrul Sarı Bey tam olarak neyin satışından sorumludur?
E-Devlet projesinin kapsamını az-çok biliyorum, bu proje satışa yönelik bir reform değil hizmete yönelikti dolayısıyla kartvizitle "e" olayını pek pekiştiremedim. Yani ürün satışı mı yapılıyor yoksa herhangi bir konuda hizmet mi veriliyor bunu kartvizitten çıkaramadım.Oysa ki kartvizitten firmanın açıkca ne işle meşgul olduğunu anlayabilmeliydim.
e-bakırkoy'ü proje kapsamıyla değerlendirince(Siz aksini belirtmediğiniz için) aklıma Bakırköy Belediyesi geliyor, burası hakikatte de bir Belediye midir yoksa firma mıdır?

Kimlik için seçilen 2 renk gayet isabetli, uyumlu (Mavi-Yeşil).
2 çeşit font kullanmışsınız, güzel.
Fakat kartviziti tek parça olarak değerlendirince içerisinde Mavi-Yeşil-Siyah-Gri toplam 4 çeşit renk olduğunu görüyorum, bu renk sayısını azaltmanız uyum ve intizam adına faydalı bir işlem olacaktır fikrimce.

Sağ alt köşe bana düzensiz geldi, orda biraz düzenleme yapmak gerekir.
Tel:
GSM:
Web:
Mail:
Bunları font aralığını ayarlayarak aynı hizaya getirmeye çalışın, keza karşısındaki bilgileri de üzerindeki diğer bilgilerle aynı uzunlukta ve hizada yaparsanız bu karmaşa ortadan kalkacak ve sağ alt çok daha düzenli bir şekilde algılanacaktır.
Kolay gelsin.

Tepki
2
D-S nedir? Devlet Sigorta gibi birşeyler mi ya da bir firma adı falan mı?

dsbilisim.com sahiplerinin açmış olduğu bir sitedir bu o yuzden DS bilişimle bağdaştırmak istediler. Benden istekleri doğrultusunda bende böyle birşey geliştirdim.

D-S den E yapmak istemişsiniz fakat ben pek E'ye benzetemedim bunu.

D-S den herkez kendine hayal gücüne göre bir E harfi çıkarabilir. benim hayal gücümle çıkarmış olduğum 3 çalışmadan bu beğenildi. aşağıdaki resimde nasıl anlatmak istediğimi parçalayarak gösterdim umarım yardımcı olabilmiştir...

Firma ne işle meşgul?
Firma hakkında bilgi vermem ne denli doğru olur bilemem ama kısaca anladığım kadarıyla özetliyim; Bu sitede Bakırköyün Esnafları reklam vereibliyor ve müşteri çekebiliyor, birbirleriyle ticaret yapabiliyor vb. bunun gibi şeyler. tam olarak bende anlamadım o yuzden kusura bakmayın. Devletle bir alakası yoktur.

Bu bizim Ertuğrul Sarı Bey tam olarak neyin satışından sorumludur?
Bilemiyorum... :)

Sağ alt köşe bana düzensiz geldi, orda biraz düzenleme yapmak gerekir.

Orayı öyle yapmak daha uyumlu geldi gözüme ve öyle yaptım.. :)

Aklımda bazı sorular belirdi, kartvizitten anlayamadım ve haliyle size soruyorum.

Zaten bu kişiler kendilerine, Katalog, El İlanı, Reklam sticker'ı gibi işlerde yaptırdı. ve hepsini birlikte dağıtacaklarından sorun olacağını şahsen zannetmiyorum.. Logo ün kazandımı herşeyi anlatır :)

Yorumunuz için çok teşekkürler... Umarım yardımcı olabilmişimdir... Kolay gelsin..

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Evet bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı. :)

GRaFFiker

Üye
Tepki
0
Başarılar Domaini Ertuğrul beyden almıştım DSBİLİSİM.COM güvenilir. Herkese tavsiyed ederim :)

Mus7afa

Üye
Tepki
0
hoş olmuş ama 3D logo pek başarılı sayılmaz ne kadar güzel olsada. Eczacıbaşı'nın logosuda 3D idi ama ne oldu :)

Yukarı Alt