Edit Bitmap sorunu yardım

Tepki
0
selam corel x3 kullanıyorum. çalışma sayfasında bir resim ile çalışırken normalde Edit Bitmap tuşu aktif olurdu ama şimdi pasif ve ne yaptıysam aktif hale getiremedim. herangi bir fotoğrafla çalışırken sayfada bir işlem yapmak için Fhoto-paint e geçiş yapmak için kulanamıyorum artık bu tuşu. nasıl aktif duruma getirebilir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Tepki
4
Denetim Masası - Program Ekle/Kaldır bölümüne girip Corel İnstalleri çalıştırın karşınıza çıkacak 3 seçenekten biri olan "Repair" tuşuna basıp CorelDRAW'ın kendini onarmasını sağlayabilirsiniz...

deryali

Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum.

edit bitmap problemi bende de var şuan pasif durumda photo painte geçiş yapamıyorum :( Siz problemi çözebildiniz mi ? nasıl bir yöntem izlediniz?

İlginize şimdiden teşekkür eder yardımlarınızı beklerim :)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@deryali
Resmin üzerine çift tıklarsanız otomatik olarak zaten edit bitmap'e gececektir.
(Corel X4 altı versiyonlar için)

deryali

Üye
Tepki
0
@Erkan_Nehir

edit bitmap seçeneği pasif gözüktüğü için , çift tıklandığı zaman da malesef açılmıyor:)

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@deryali
Resmin üzerine sağ tıklayıp edit bitmap seçeneğini seçin. o da görünmüyorsa programda sorun var demektir. Kaldırıp tekrar kurun.

deryali

Üye
Tepki
0
@Erkan_Nehir

Onu da denedim yine olmadı :confused:

Bir üst versiyonunu kurdum. belki olur diye o da başarılı olmadı.

en son programı satın aldığımız yeri arayıp bilgi alacağım.

ilginize teşekkür ederim . . .

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@deryali
Anladığım kadarı ile kurulum aşamasında "photo paint" seçeneğini tıklamamışsınız. Edit bitmap sekmesi photo paint ögesidir. Photo paint'i de kurmanız gerek.

Xmen62

Üye
Tepki
0
Bu sorun en çok 1 pc de 2 değişik corel sürümü kurulduğunda bir çakışma olarak ortaya çıkar.
Bunun da çözümü corel i kaldırıp tekrar kurarak çözülebilir.

Yukarı Alt