Efekt Sorunu !

SessizCrew

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar bi türlü şu efekti veremedim neden'se ayarlardamı bi sorun var nedir.

eliptik seçim aracı ile seçtim yeni bir layer oluşturdum içini beyaz'la fill'den içini beyazla doldurdum daha sonra ctrl 'ye basılı tutarak yazıyı seçime dahil ettim daha sonra select+inverse yapıyorum ama yazı bi türlü aşagı'daki 2. resimdeki gibi olmadı

SessizCrew

Üye
Tepki
0
@Emine Şahin
Normalde direk lınk koymuşldum ama böyle olmuş ustune tıklayın buyuk halde açılır

SessizCrew

Üye
Tepki
0
@Yaşar Karadeniz
Hocam Böyle ama mesela o beyaz yere opasty ile farklı bi efekt vermek ıstıyorum ayrıca

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Kısaca izah etmeye çalışayım. Yazdığınız yazıyı layer olarak bir tane daha çoğaltın. Birini mavi renk diğerini beyaz olarak yapın. Elips ile seçip üstteki rengin (beyaz olanın) üstünü seçin ve silin, daha sonra diğer layer'a geçin ama bu arada seçililiği bırakmayın Select menüsünden Inverse ederek alttaki (mavi) olan rengin diğer bölümlerini silin, yani iki layerda yarım yarım birbirini tamamlamış olacak istediğiniz layerda istediğiniz opasity yada efekti verin layer.ları birleştirin. Umarım anlaşılabilir şekilde anlatmışımdır. Kolay gelsin, saygılar.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@SessizCrew

Çalışmanızı tamamladıktan sonra paylaşırsanız görmek isteriz, kolay gelsin, saygılar...

SessizCrew

Üye
Tepki
0
hocam bir video'lu anlatım'da buldum ama bir ince noktası var o elips'te veya katman çoğaltma olayın'da yani bir türlü olmuyor

Yukarı Alt