desinist nks accurate formatıdır accurate den başkasında kullanılmaz , eosa vermek için ya diskete kaydet yada herhangibir disket takılıyken accurate ile dosya > desen dışarı de ve dst uzantısı olarak kaydet , sonra compucon ile aç...
mrb. arkadaslar ben sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum.bende eos 3 vardı. gecenlerde internetten eos güncelleme programı indirdim ve kurdum fakat eosu tekrar calıştırdıgımda simcard diye bir hata cıktı.ne yapabilirim.programı vista işletim sisteminde calıştırıyorum bilgilerinize bana yardımcı olursanız sevinirim..
eğer desen sisteminiz lisanslı değilse güncelleme yapmayınız , winscard akıllı kart sistemi devre dışı kalır çünkü nerden indirdiyseniz beraberinde gelir bu dosyalar . eğer programınız lisanslı ise aldığınız yerle irtibat kurun güncelleme yapmak istediğinizi belirtin .
merhaba arkadaşlar eos 3 te desen yaptığım da çin makinelerinde desen başında koparma , iplikler atıyor bunu nasıl önleye biliriz fikri olan varmı arkadaşlar
slm arkadaşım ya ben eos3 kullanıyorum burda eo3 içinden çizdiğim desenleri diskete çekmeden makineye nasıl yollaya bilirim? direk kablo yoluyla yolluyacağım yardımcı olursan sevinirim tşklr
selamben yeniyim bu programla bir deseni dantel şeması olarak kareler üzerine çıkartabilir miyim yada çıkartabileceğim bi program varmı???yardımcı olursanız sevinirim
@sorterking
bilgisayarla makineyi birbirine bağlayın, sonra ayarlarda digitzer war ordan yapıcaz ama önce buraya kadar yapın birde flash disk ile atabilirsiniz tabi usb girişi warsa
@efsun-i figan
bir kez cvp verdim, ayrıntılı cvp istiyosanırz, daha ayrıntılı açıklayın sorunuzu
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.