Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada her çalışmayı izliyorum merak etmeyin. Yorum yapmıyorum diye beğenmediğim anlamına gelmez. Fakat bir süre hiçbir çalışmaya yorum yapmama kararı aldım. Herkese bol şans.
Ben kompozisyonu çok beğendim ancak ben afişe bakarken yanımdaki arkadaşlar bu afiş neyle alakalı dediler!
Yani ilk bakışta trafik konulu bir afiş gibi gelmemiş olmalı arkadaşlara... Ben konuyu söyledikten sonra güzel olmuş dediler.
Biz bunun bir yarışma olduğunu ve trafikle alakalı olduğunu biliyoruz ve yorum yapıyoruz. Acaba ilk bakışta sizce de trafikle alakalı olduğu anlaşılıyor mu?
bazı afişlerinde düşündürmesi gerekli zaten. o yuzden arkadaşlarınızın anlamamış olması, hiç anlamıycağı anlamına gelmez.
mesela arabayla giderken bi afişe 3 saniye bakma şansım oluyo. afişteki yazıları ve resmi hızlıca okuduktan sonra anlam veremesemde. biaz düşündükten sonra "haaaaa demekki öyle" diyip anlıyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.