Eurovision Değerlendirme

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
hadise iyi bile olsa mutlaka bir şekilde bize karşı cephe alınırdı
Katılıyorum!

Mert Buran

Üye
Tepki
0
Norveçlinin Şarkısı Dinlenecek Gibi Değil Gerçekten ve Yorumlarınıza Katılmamak Mümkün Değil.
Zirveyi Hakedecek Daha İyi Bir Kaç Şarkı Vardı.

Tepki
6
evet arkadaslar burda sanirim ilk fikir ayriligina dusuyoruz :D:D

neden mi ?

Daha Alexander in sarkisini ilk elemelerde dinlerken hic sansimiz yok bile demistim hatta hadiseye olan sinirimden oyumu nerdeyse norvece aticaktim ama yinede Oyumu turkiye icin kullandim ama hadise icin kesinlikle degil, Daha eurovision baslamadan bazen gunde 2 defa burda sahne aldigi oldu, barlarda gece kuluplerinde sahne aldi, ve bir an bile bos durmadi, herkes performans denemesi yaparken o paranin pesindeydi, alexandir ilk pianonun basina oturdugu zaman 4 yasindaymis, daha sonra keman v,s ve parca tamamen kendisine ait, grafikerligin yaninda ayni zamanda muzisyenlikte yaptigim icin diyebilirimki daha dum tek tek i ilk duydugum zaman hayal kirikligina ugradim, bizim kultur ve geleneklerimizle alakasi olmayan soyunup dans etmekten dogru duzgun sarkiyi bile soyleyemeyen biri bizi temsil edicekti, ve eurovisiondan once hergun bir barda sahne alarak, bir yazarin kose yazisinda okumustum, su siralarda acaip para kazaniyormus,
E herseyin bi bedeli oldugu gibi sira yarisma tarihine geldigi zamanlarda hadise rahatsiz oldugunu aciklamisti, Hayir !! aslinda sesini kaybetmisti bu bircok sanatcinin basina gelebilir ve her sanatci turne oncesi ve turne sonrasi cesitli ses egzersizleri yapar cunku sesi ister istemez yipranabilir bunu toparlamasi gerekir, eger hadise gibi cok zorlarsaniz Her avrupali vatandasimizin yaptigi gibi 2 kutu redbull icip yola cikarsiniz, e nitekim gun turkiye icin yarismaya geldiginde dogru duzgun sesi bile kalmamisti, 4. olduk ama aslinda ben onu bile zor alirdik diyorum, norvecliye kiziyoruz komsu ulkelerden aldi diye ama unutmayin bizde komsu ulkelerden aldik, hollanda fransa almanya belcika, sizce buralarda kimler yasiyor ? azerbaycani felan saymiyorum bile, ancak sertab erener 1. oldugu zaman norvecin dostlari nerdey di ?, Kabul edelim ki sarkimiz vasatti hatta soyleyenimiz daha vasatti, Cikan danscilari hic saymiyorum bile, amsterdamda bir sokak gazetesinde aynen suna benzer yaziyor, ne danimarkanin dansi ne turkiyenin kalcasi, hicbiri kendi bestesini yapmaya benzemez gibisinden.... Biraz daha agir olucak ama bence isini iyi yapan birkac DJ ye siparis etsen hadiseden daha iyi birsey cikardi ortaya diye dusunuyorum, Mor ve otesi 7. oldu ama bana gore en iyisiydi, Nitekim yarismayi 4. olarak bitirdik ve arkadasindan bizans oyunu yapmaya gerek yok...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz Bahaddin Bey.
Biz zaten Hadisenin değil, her ülkenin istediği gibi Türkiye'nin yani kendi ülkemizin 1. olmasını istediğimizi vurgulamıştık yazılarımızda.Ayrıca hadiseyi pohpohlayan da olmadı burada, gerçeği kabul ettik, her anlamda kötüydü dedik, kötü olduğunu bile bile iyiydi demedik, ülkelere oy verildi derken de ayrım yapmadık, bize de kendi komşularımız ve hatta komşu olmadıklarımız oy da verdi.

Alan razı veren razı.
Ne Bizans sahnesi var ne kostümü ne oynayanı.
Gerisi züğürdün çenesi. (Genel manada)

Tepki
6
sonuna kadar haklisiniz gerisi zugurdun cenesi gercekten ama bende sizin soylediginizi kastetmedim.genel olarak forumlardan ve cevreden duydukarim bu :) en cok biz ciddiye aliyormusuz eurovisionu peh peh aslinda en az emegi biz veriyoruz cunku bazi ulkeler eurovisiona gidecek sanatci icin elemeler bile yapiyorlar oysaki bizde trt kime teklif gotururse o..

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Bahattin arkadaşımın yazısına kısmen katıldığımı söylemem gerekiyor. Norveçin parçası kesinlikle iyiydi ve 1.liği haketmişti. Zaten bunu onlara oy veren 41 ülkede ispatladı. Sonuçta sadece komşularından değil, neredeyse oylamaya katılan tüm ülkelerden puan aldı. Ama oylama hakkıyla yapılmıyor. Buda ayrı bir gerçeklik.

Hakeden kazandı. Üzerinde çokta tartışmaya gerek yok bence.

Tepki
5
Eurovizyon hep böyle idi ve hep böyle olacak... Çok önemsemeye gerek yok bence... Türkiye yi illaki şarkı ve dansla mı temsil etmek gerekir, başka platformlarda 1. olalım...
Kaldı ki Sertap ERENER 1. oldu da ne oldu? O zaten Sertap ERENER di ve öyle kaldı, artık global bir dünyada yaşıyoruz herkes yan komşu gibi, bir işi iyi yapıyorsan zaten sesin duyulacaktır bir şekilde illaki bir 1.lik gerkli değil bence...

Yukarı Alt