- Tepki
- 164
Merhaba Arkadaşlar;
Programlar : MAXON Cinema 4D R12 , Photoshop CS5
Çalışma adı ı: Wedding Rings 'Evlilik Yüzükleri'
Çalışma Süresi : 2 Saat 10 Dakika
Render Süresi : 07:13 x 3
Render DPI : 300
Render Size : 2560x1600
Render Effects : Color Mapping , Global Illumination , Ambient.
Bay Yüzük : İçeride ince altın çember , arada siyah inci döşeme , kalın altın dış çember.
Bayan Yüzük : Gövde kalın altın çember , üzerinde beyaz inci döşeme , dış kenarlara altın çember.
Düzenlendi
Modelleme Düzenlendi
Beyaz Altın Olarak Alınmış Render
Çalışmadaki modellemenin her biri bana aittir. Kendi Modellemem. Çok yakında bu çalışmanın ders videosunuda sizlerle paylaşacağım. İlk olarak bir yüzük modellediğim için video olarak almadım çünkü uzun süreceğinden sıkıcı olurdu diye düşündüm. En kısa zamanda, hızlı bir şekilde hem anlatıp, hem sizlere göstererek bu modellemeyi tanıtmış olucam.
İyi Çalışmalar...
Saygılar...
Programlar : MAXON Cinema 4D R12 , Photoshop CS5
Çalışma adı ı: Wedding Rings 'Evlilik Yüzükleri'
Çalışma Süresi : 2 Saat 10 Dakika
Render Süresi : 07:13 x 3
Render DPI : 300
Render Size : 2560x1600
Render Effects : Color Mapping , Global Illumination , Ambient.
Bay Yüzük : İçeride ince altın çember , arada siyah inci döşeme , kalın altın dış çember.
Bayan Yüzük : Gövde kalın altın çember , üzerinde beyaz inci döşeme , dış kenarlara altın çember.
Düzenlendi
Modelleme Düzenlendi
Beyaz Altın Olarak Alınmış Render
Çalışmadaki modellemenin her biri bana aittir. Kendi Modellemem. Çok yakında bu çalışmanın ders videosunuda sizlerle paylaşacağım. İlk olarak bir yüzük modellediğim için video olarak almadım çünkü uzun süreceğinden sıkıcı olurdu diye düşündüm. En kısa zamanda, hızlı bir şekilde hem anlatıp, hem sizlere göstererek bu modellemeyi tanıtmış olucam.
İyi Çalışmalar...
Saygılar...