Finansal Danışmanlık Katalog Çalışması | Sedat Gül

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141

Çalışmanın bir kısmını paylaşıyorum, tasarım çalışması sürüyor

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Çalışma çok şık görünüyor Sedat bey... Elleriniz dert görmesin ..

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
çok teşekkürler, çalışma henüz bitmedi ama, paylaşmak istedim.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Bazen oluyor öyle.. Özellikle de baştan paylaşınca bazen gözden kaçırdığımız bir detay varsa şekilleniyor :) bazende çabucak akıp gidiyor çalışma... Kolaylıklar dilerim ..

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Sayfa sayıları çok mu büyük? emeğinize sağlık çok şık bir çalışma..

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@İsmail ÇOBAN

Zaman zaman tasarımlarda birşeyler ön plana çıkar şuanda sayfa sayıları büyük moda :)

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Anladım bilinçli yani tahmin ettim ama genede sorim dedim Sedat bey. kolay gelsin

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Bence de temiz ve düzenli bir çalışma olmuş fakat ben de sayfa sayılarına takıldım, evet zaman zaman çalışmada espriler, oyunlar yapıyoruz, bazen bu dediğiniz gibi moda da olabiliyor :) Ama burada zaten çok koyu/kontrast bir renk kullanarak ve kutucuk içine alaraksayfa sayılarını ön plana çıkartmışsınız, bu kadar fazla alan kaplaması ve bakar bakmaz göze takılması beni de rahatsız etmedi değil... Kutucuk yada zemin kullanmadan sadece büyük rakamlarla acaba nasıl olurdu?

Kolay gelsin.

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141

Sizimi kıracağım erkan bey kutulu ve kutusuz sayfa sayıları hangisi güzel ?

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Aslında şu anda yaptığım tereciye tere satmak gibi. Birazda zevklerin faklılığı durumu sanırım.
Ama burada olma sebebimiz herşeye rağmen fikir almak, başkasınızn gözüyle görmek olduğu için bende kendimi tutamadım :)
Ve naçizane anlatmak istediğimi ben de bir örnekle göstermek istedim... (Sevmediğim bir durum aslında)

Neticede değerlendirdiğimiz durum sadece estetik açıdan ve nihayi karar sizin ve müşterinin vereceğidir :)
Siz içinize sinerek yapar, müşteride beğenirse zaten doğrusunu yapmışsınızdır...

Yukarı Alt