fiyat hakkında yardımlarınızı rica ediyorum

muge1

Üye
Tepki
1
arkadaşlar,corel'da 50-60 sayfalık, görsellerin çokça kullanıldığı A4 boyutunda bir işin fiyatı min ve max ne olmalıdr?
sipariş üzerine ilk kez yaptığım bir çalışma bu bir çocuk kitabı gibi düşünün. metinler resimler vs. hiçbiri hazır gelmedi sıfırdan herşeyiyle ben hazırladım proje aşamasından içeriğinden, tasarımına, matbaaya gidecek son haline kadar. fakat ücret olarak ne isteyeceğimi bilemiyorum. sektörün içinde değilim, müşteri de fiyatı benim söylemem konusunda ısrarlı bana bir fikir verebilirseniz minnettar olurum, acil olarak öğrenmem lazım. sektörün içinde olan tasarımcılar olarak en azından bir ortalama bir fikriniz olduğunu düşünüyorum.
şimdiden teşekkür ederim.

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
projenin imajı için bir fiyat belirler (atıyorum 500 TL ) sonra sayfa başı fiyat ver (atıyorum 20 TL )

500+1200 = 1700 TL

muge1

Üye
Tepki
1
@Sedat Gül

anladım ama bu verdiğiniz fiyatlar da bu bahsettiğim iş için ortalama olarak uygun mudur, yani böyle bir işin normali 2000 lira falan diyebilir miyiz?
bunu öğrenmem lazım çünkü karşımdaki kişi de piyasadan bihaber ve fiyatı benim belirlemem konusunda ısrarcı, ilk teklifi benim söylemem için en azından..
deneyimlerinizi ve bilgnizi paylaşmanızı rica edeceğim.

Tepki
1
Müge,

Biz geçen sene hacettepe üniversitesinde bir öğrenci topluluğu olarak dergi tasarımı yaptırdık.yazı yoğunluktaydı,tasarıma dair az detay vardı.80 sayfa,sayfa başı ya 35 ya 15 e yaptırdık(net hatırlamıyorum sanırım 15ti) yine bir öğrenciye. senin 20-30 tl arası istemen çook doğal olur resim yoğunluktaysa

muge1

Üye
Tepki
1
@gizemkuyucu

gerek özelden gerek buradan yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, kafamda bir şeyler şekillendi sayenizde..
çalışmalarınızda başarılar dilerim..

hugareva

Üye
Tepki
0
İçeriğide sen hazırladıysan ben olsam sayfa başı 20-25 den aşağı söylemem

Yukarı Alt