Foruma ilk adım

ohaok

Üye
Tepki
0

yorumlarınızı esirgemeyin..

CemilAL

Üye
Tepki
25
Baktım kimse yorum yapmamış ben yardımcı oluyum bari dedim. Çok sinir bozucu olabiliyor yanıt alamamak, bir daha giresin gelmiyor, bilirim. :D Öncelikle siyah çizgide biraz problem var, fazla blur olmuş gereksiz yere, onun yerine siyah çizginin Blend Mod unu değiştirerek yüzle daha bütünleşik olmasını sağlayabilirsin. Veya opacity de düşürebilirsin ayrıyetten. Sonra ruj da biraz gariplik var gibi gibi,o karaltı yanlış orada bence. Gözlere bakarsan parlama efektinin biraz pembeleştiğini görürsün, onların rengi ışıkla alakalıdır göz rengiyle değil. O yüzden o küçük beyaz daireler hep beyaz kalmalı, renk değiştirirken dikkat et. Yüzün beyazlığını sen mi yaptın anlayamadım ama biraz fazla yapmacık duruyor. Renk ayarlarıyla oynamışsın sanırım. Bir de kaşlarda, göz kenarlarında, saç bitiminde garip bir pembelik var. Daha soğuk bir pembe daha hoş olur. Ayrıca siyah çizginin olduğu gözde kaşın alt tarafı beyaz değil boyanmamış sanırım. Ruj için renk çok hoş ama dudaklarını tamamen karartmış gibi olmuş. Fazla koyuluk var ve siyah renk. Koyu kırmızı olsa oralar daha iyi olur, diğer yerler biraz daha açık olabilir. Yine aynı rengi yansıtacaktır emin ol. O ruju tutan el çok acayip zaten pek anlayamadım ne olmuş ona, eldiven mi, beyaz mı, başkasının eli mi, yoksa o el bile değil mi? :D Ama genel manada hoş olmuş. :D

ohaok

Üye
Tepki
0
@McCcDd o kısımları boyamayarak aslında maskemsi bişeyler yapmak aklımdan geçiyordu da ondan öyle kaldı :]] ayrıca yorum için çok teşekkür ederim, bu yolda bir kaç adım atabilmek için gerekliler :s8::clap2:

CemilAL

Üye
Tepki
25
Hayır bir göz boyanmış diğeri daha az boyanmış. Gözlerini kısı birazcık uzaktan bak, farkı bariz göreceksin. :D Bu hata görmek için çok iyi bir yöntem haberin olsun, kolay kolay öğretmezler bunu. :p

Yukarı Alt