Fotoğrafa Cam Görüntüsü Kazandırmak

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Merhaba arkadaşlar.

Uzunca merak ettiğim bir konuyu sizlerle sormak istedim. Aşağıdaki görselde olduğu gibi, bir küp şekline nasıl cam görüntüsünü kazandırabiliriz ? Bunun Photoshop ile illaki bir yapılış şekli vardır. Azıcık ucundan izah edebilecek biri varsa sevinirim. :)

Teşekkürler.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Bu görüntüyü ben sana yapayım Cinema 4D'de hemde aynısını :) Bunu Photoshop'la yapabilen herhalde Photoshop'un dahisi olmuştur :)

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Hasan YILDIZ

Ooo hocam harikasın. :) O zaman bu olaya ufak bir dersle cinema 4d ile ayar çekebilirmisin, izleyip öğrenelim. Bende photoshop ile belki yapılabilinir düşüncesindeydim.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Dj Rapix

Tamam boş kaldığım zaman bunun için bir video hazırlayabilirim :) Zaten senin bir isteğin vardı Materials Editor hakkındaki onu hazırladım yükleyeceğim foruma haberin olsun :)

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Hasan YILDIZ

Valla meraklardayım beklemedeyim :) . Gözüm yolunu gözler hocam, İlgin için Sağol:eek:

Tepki
74
@Hasan YILDIZ

Hasan Bey,
Bu sözünüzle bana iltifat yapmışsınız!
Yani kendime durup dururken pay çıkardım.. Yirmi yıldır PS ile cebelleşirken insan ister istemez bir miktar yol alabiliyor. Ama bu deha gerektirmiyor. Yalnızca bilgi.

Boş bir zamanımda, PS'de cam, buz, su gibi nesnelerin yapıldığını video olarak anlatırım.

T.Ö.

Sonradan ekleme: Şimdi okudum, sizde hazırlık içindeymişsiniz. O zaman siz yapın.
Bu arada, forum ne kadar hızlı çalışıyor. Yetişemiyorum....

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Tuncer Özkan

Sayın Tuncer Özkan;

20 yıllık birikiminizin sonucunda herhalde 'Photoshop dehası' sıfatına layıksınız kendi görüşümle. Tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız dileğiyle..

Forumun hızlı çalışması ne kadar güzel bir şey öyle değil mi, keşke daha da hızlı çalışsa :)

Saygılar..

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Tuncer Özkan

Hocam benim elim Photoshop' a daha yatkın. Bence eğer sizde ufakda olsa boş bir zamanınızda Ps ile bu tür efektler veren bir ders mahiyetinde birşeyler anlatsanız çok iyi olur. Sitede bu konuyla ilgili hem Cinema 4d hemde Photoshopla bir anlatımı olması herkesin faydasına olur.

Teşekkürler. :)

Edüt.

Bu arada, Hasan hocam. Facebookda sayfanıza denk geldim. Portfolyonuza baktım, harika çalışmalar çıkarmışsınız. :) Başarılar.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221017758000491.35886.221000884668845&type=3

Yukarı Alt