Fotomontaj Yapımı Kendi Anlatımım İzleyin Öğrenin :)

Tepki
0
sevgili Grafikerler.org ailesi öncelikle hepinizi seviyorum photoshopa 16 yaşında tanıştım ve daha birşeyler öğrenme çabasındayım sizin sayenizde öğreneceğim burasını seviyorum ve burada mutluyum ve size 2. videomu paylaşmak istedim profesyonel fotomontaj yapımı ama biliyorumki sizler daha iyisini yapabilirsiniz izleyin inşallah beğenirsiniz şimdiden sağolun HEPİNİZİ SEVİYORUM

Videoyu buradan İndirebilirsiniz

http://rapidshare.com/files/270574256/Profesyonel_Fotomontaj_Yap__305_m__305_.rar.html

Tepki
31
Hüseyin bey bir emek vermişsiniz bişeyler anlatmaya çalışmışsınız
ama işi bitirmeden benden bukadar yazmanız ve siz daha iyisini yaparsınız demeniz biraz abest kaçmış
daha iyisini yapacak olsak zaten indirip seyretmeyiz siz en iyisini yapın ve gösterin biz ozaman daha iyisini yapmaya çalışalım

ortada bişey olmadan daha iyisini yapmanın bir mantığı yok...

ve lütfen başlıktan profesyonel sözcüğünü çıkartın

bence başlık psde nasıl daha iyi fotomontaj yaparım olmalıydı

Tepki
31
@Hüseyin KARAKAŞ

hüseyin bey ben psde şimdiye kadar hiç montaj yapmadım yani daha iyisini yapamam
yapmayıda bilmiyorum

siz profesyonelce yazınca bende bişeyler öğrenebilirim umuduyla indirdim ve baktım ki
doğan görünümlü şahin karşımdaki

tek söylediğim başlık ve içerik farklı

Tepki
0
özür dilerim o zamn sizi hayal kırıklığına uğrattığıma ve sizi hayal kırıklığıuna uğrattıysam ötekileri dahada çok hayal kırıklığına uğratmışım demektir LÜTFEN SİLİN KONUYU...:mad:

Yukarı Alt