Fotoshop'tan Gazete cizimi

Tepki
74
Haklısınız belki de Sayın Özgül. En çok "cegirdekten yetişmeyim" lafı beni fena sarstı.
Gülsem mi, ağlasam mı bilmiyorum.

Cegirdek de cegirdek yani, bayağı kalın kabuklu.

T.Ö.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@byhewal

Sayın byhewal; Bir önceki mesajımda da yazdım, yineleyeyim tartışma platformuna dönüştürmek istemiyorum evet siz "Fotoshop" yazarken "Photoshop" olarak anlayabiliyorum çok şükür, kaldı ki madem "Tasarim cizip cssye dokecek kadar bilgim var buda bana yetiyor bana yeticek islerin pesinde kosuyorum" diyorsunuz ama yine de demek ki bilgi eksikliği varki birşeyleri öğrenmek için soruyorsunuz, haksız mıyım?.. Sizden ricam bu anlamda ne anlatmak istediğimi birkez daha bir düşünün (bunlarda grafikerliğin en önemli unsurlarından)...

Tepki
2
@Yaşar KARADENİZ

İngilizlerin Ulu Önder Ataürk ün isimlerini tarihte kimi zaman Mustapha olarak yazdıklarını veya Azerbaycan da ingilizenin okunduğu gibi yazıldığını düşünürsek, - ki bendeokuduğum gibi yazarım- fotoşop yazmakta bitmior iş...

byhewal

Üye
Tepki
0
Siz konu baltalamaktan baska biseye yaramiyorsunuz Diye dusunuyorum. boyle bir forumda yerim olmucagi kanatindeyim. iyi gunler

aldgrf

Üye
Tepki
5
byhewal,
Fotoshopta, dergi tasarımı yapılmaz. Adı üstünde foto... yani resim tabanlı program o programda yapılacak bir iş değil Indesinde sablonu yapacaksın gerektiğinde İlistrotor ve Fotoshop kullanabilisrsin. Onlar Kardeş proglamalar ama işlevleri ve icerikleri farklıdır. O şekilde gidersen bireaz zor ekmek yersin. Once işinin ehli olacaksın ve oyunuda kuralına gore oynayacaksın
:)

Yukarı Alt