@Genc Memet KAPISIZ
Sayın Memet Kapısız,
Önemli gördüğüm cümlerlerinizi yıukarıya aldım.
1-) Mehmet AK'ın dediği kurumsal kimliğin kurallarını ve şartlarını önceden müşteriye anlatmak, müşteriyi inandırmak (veya ikna etmek ) ve sonra da 25 bin lirayı kabul ettirmek gerekir. Siz bu süreçleri başarıyla geçtiniz mi?
2- ) 25,000 liraya kurumsal yaptıysanız, bu parayı ödeyen müşteriyi de sizi de tebrik ederim. Bu paraya yapmış olduğunuz kurumsal kimlik çalışmalarını bizimle paylaşırsanız sevinirim. Ben herşeyin şahitli ve ispatlı olmasından yanayım.
3- ) Mehmet AK benim eski bir dostumdur. Adı geçen kitabını çıkardığı yıllarda bana imzalamıştır. Herşeyin şahitli ve ispatlı olmasını istediğimden dolayı bu kitabı ve imzayı aşağıya koyuyorum.
4- ) Ben M.AK'ın dostu olmama rağmen ve 30 yılı aşkın bu işi yapmış olmama rağmen 25 bin liraya değil, 10 bin liraya bile kurumsal kimlik yapamadım. En son yaptığım kurumsal kimlikten 5 bin lira aldım. Müşteri kartvizit ve antetli kağıt bile istemedi, sadece logo yaptırdı, kurumsal kimlik diye logoyu anlıyor bunlar. Bu fiyata çalıştığım için şimdi ben de HİNT FAKİRİ GRAFİKER SINIFINDAN MI SAYILIYORUM?
5- Ucuzcu yaklaşımları HAKLI OLARAK eleştirirken eleştiri dozunu kaçırıp biraz fazla yüksekten uçmuyor musunuz?