Fulya Özkan Üye Kayıt 2 Aralık 2008 Mesaj 106 Tepki 0 12 Nisan 2012 #2 graffi_fulya@msn.com ekleyin, görüşelim.
u-ata Üye Kayıt 2 Şubat 2011 Mesaj 143 Tepki 2 15 Nisan 2012 #6 tecrübeli hızlı profesyonel çizgide ve makul fiyatlarla çalışabiliriz atatural@gmail.com mailinizi bekliyorum...
tecrübeli hızlı profesyonel çizgide ve makul fiyatlarla çalışabiliriz atatural@gmail.com mailinizi bekliyorum...
Murat DM Üye Kayıt 12 Mart 2012 Mesaj 8 Tepki 0 16 Nisan 2012 #7 @VaraKA Cümlenin ilginç gelen tarafı ne anlayamadım. Sen ve diğer arkadaş; daha mantıklı bir cevabınız varsa söyleyinde onu yazalım(!).
@VaraKA Cümlenin ilginç gelen tarafı ne anlayamadım. Sen ve diğer arkadaş; daha mantıklı bir cevabınız varsa söyleyinde onu yazalım(!).
L Levlake Üye Kayıt 12 Nisan 2012 Mesaj 4 Tepki 0 16 Nisan 2012 #8 arkadaslar yazimda belirtigim üzere..mail adresimi belirttim, referans sitenizi veya referans archivinizden ornekler sunarak bana döne bilirsiniz!!
arkadaslar yazimda belirtigim üzere..mail adresimi belirttim, referans sitenizi veya referans archivinizden ornekler sunarak bana döne bilirsiniz!!
L Levlake Üye Kayıt 12 Nisan 2012 Mesaj 4 Tepki 0 17 Nisan 2012 #9 arkadaslar, diger bolumlere yazan profesyonel düzeyde arkadaslari goruyorum, neden benimle iletisime geçmiyorsunuz, BEDAVA is yaptirmayacagiz!! Allah Allah
arkadaslar, diger bolumlere yazan profesyonel düzeyde arkadaslari goruyorum, neden benimle iletisime geçmiyorsunuz, BEDAVA is yaptirmayacagiz!! Allah Allah
L Levlake Üye Kayıt 12 Nisan 2012 Mesaj 4 Tepki 0 17 Nisan 2012 #10 Kemal beyle anlastik! bilgisi: http://www.kemaladalioglu.com ilginiz için tskler