Freelance Web tasarımı ve yazılımı

Durum
Konu kapatılmıştır.

nba

Üye
Tepki
0
merhaba herkese ben bursadan volkan,

php, mysql ajax, seo (arama motoru optimizasyonu) gibi konularda oldukça deneyim sahibiyim.Freelance olarak sorunsuz bir şekilde işlerinizi yapabilirim.

İstediğiniz düzeyde etkileşimli web siteleri tasarlayabilirim.

özel mesaj ile benimle irtibata geçebilirsiniz.

İyi Çalışmalar Dilerim.

nba

Üye
Tepki
0
Merhabalar

Artık konuşmaktan ve anlatmaktan sıkıldım ve yoruldum beni bu bırakmış oldugum ilanlar bulan her gun konustugum web ve grafik tasarımı yaptırmak isteyen (genelde web için) 50-60 kişiyle görüştükten sonra buraya yazmayı uygun gördüm.

Günümüzde herkes tasarımcı ve herkes webmaster herkes iyi veya kötü çalışmalar yapmakta.Bana iş yaptırmak isteyen firma veya kişilerin daha bilinçli olmalarını rica ediyorum.

Artık herkesin herseyi internetten arayıp buldugu ve iletişime geçtiği websitenizin internetteki 7/24 açık olan sanal ofisinizin oldugunun farkına varan ve sadece google arama motorunda ilk sırada çıkmanında önemli olmadıgı ve bunu farklı aktivelerle bu desteklemek gerektiğini
sadece iletişim formuyla değil farklı mecradanda iletişime geçilebileceğinin farkında olmak gerektiğini düşünüyorum.

Bu forumlarda ucuz çalışma yapıyorum diyen arkadaslarımın aksine ben ucuz çalışmıyorum.Çünkü bunları yapabilmek için gerçekten çok ciddi mesailer harcıyorum.

Bilginize.

İyi Çalışmalar Dilerim.

diamoni

Üye
Tepki
0
Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum..Bizde web tasarım ve yazılımı yapıyoruz,siteye ilan veriyoruz insanlar ölmüş eşek arıyor gibi çok ucuz fiyata 50 tl kadar web sitesi yapan adamları görüyoruz ve kişiler bunları bize örnek gösteriyorlar...Şu şurada daha ucuza yapıyor diye söylüyorlar..Eğer bu iş bu kadar kolaysa,herkesin eline sakız olmuşsa,bir programı görüp herşeyi hazır olarak alıp üstüne yama yapıyorsa ve kendine yazılımcı yda programcı diyorsa bu mesleği bırakmanın en doğru olacağını düşünüyorum..

Kişiler web site yaptıracakları kişileri iyi seçemiyorlar...Daha ucuz olsun en ucuz olsun diye çaba sarfediyorlar ama bilmiyorlar ki bu iş emek istiyor, zaman istiyor,özen istiyor..Her önüne gelen ben tasarımcıyım diyerek piyasaya çıkıyor...İki gün sonrada bir sorun olduğunda yaptırdıklrı adamları bulamıyorlar..Senin dediğin gibi piyasanın çok altında fiyat veren adam aslında bir yazılımcı yada tasarımcı değil sadece oradan buradan alıntı yapıp,aslında hiçbirşey bilmeyen adamdır..Ucuz etin yahnisi kötü olur..Ucuza iş yaptıran kişiler daha dikkatli olmalılar araştırma yapmalılardır diye düşünüyorum..

Özür dilerim konunu dağıttım gibi oldu ama içimdekileri ancak senin yazdıklarınla bütünleştirebilirdim..

Saygılarımla...

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Sayın üyelerimiz ,

Bu kategori Freelance İş Arayanlar kategorisidir. Lütfen arkadaşımızın iş ilanı konusu dışına çıkmayalım. İçimizden geçenleri rahatça paylaşacağımız , karşılıklı konuşacağımız kategoriler vadır. İçinizden geçenleri o bölümlere konu açarak paylaşırsanız daha iyi olacaktır.

nba

Üye
Tepki
0
valla ben sadece buradaki formlardan çok iletişime geçiyorlar fakat ben ucuz çalışmadığımı belirtmek için yazdım yorumumu basvuru yapacak firma veya kişi ona göre basvursun istiyorum. 100 tl ye logo 200 seo yapmam ben googledan biliyoruz bilgiye ne kadar deger verdiğini bu yuzden yazmak istedim.

Yazdıklarımı kimse kişisel olarak üzerine almamasını rica ediyorum.Bu yazdıklarım tamamiyle görüşmüş oldugum kişiler tarafında bana söylenmesi üzerine yazılmıştır.

anlayaşınız için teşekkür ederim.

İyi Çalışmalar Dilerim.

Tepki
100
@nba
merhaba nba...
önceki yazdıklarınızı okudum.
konuya geç dahil olsamda konu her zaman günceldir. haklısınız!
bence siz, bu tecrübelerinizi burada değil "söyleşi" bölümüzde dile getirin.
daha fazla yankı bulacağında ve sonuç alınacapından eminim.
saygılar.

nba

Üye
Tepki
0
ben bunları buraya yazdım ilanımı okuyanlar ona göre basvursun diye

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt