Gazeteye Grafik

Durum
Konu kapatılmıştır.
Tepki
0
Alanya'da yayımlanmakta olan günlük gazetemiz ve aylık dergimiz için acilen grafiker aramaktayız. İletişim: 0242 5153100

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
Konunuzu, sizden istenen şekilde güncelleyiniz.

İlanlarınızda belirtmeniz gereken bilgiler;

FİRMA BİLGİLERİ:

1- Firma üvanı: ( firma adını vermek istemeyen iş verenler, sahte iş veren ilanlarını önlemek adına site yönetimine firma adını belirtmek zorundadırlar)
2- Firma yetkilisi:
3- Göreviniz:
4- Firma telefonu:
5- Firma adresi:
6- Firma web sitesi: ( Opsiyonel)
7- İş tanımı.
8- Sosyal haklar:

Alınacak Personel ile ilgili açıklamalarınızı tüm detayları ile bu bölümde yayınlayınız...

Tepki
0
Nejat Bey, iyi günler ilanınızla ilgileniyorum ben 20 yıllık grafikerim, Alanya Merkez de ikamet ediyorum ve şu an iş arıyorum. Kullandığım programlar, Photoshop, Corell Draw ve Frehend olumlu veya olumsuz cevap vermenizi diliyorum.

alevoksuz

Üye
Tepki
0
merhaba. ben alev. ilaninizla ilgileniyorum. size cv mi gonderiyorum.

ALEV OKSUZ
Tepebasi mah. Sanatoryum Cad. Ornekal Apt. No:141\13 Kecioren-ANKARA
Cep: (0531) 324 23 44
E-mail: alev_grafik26@hotmail.com

KISISEL BILGILER
Uyrugu : T.C

Dogum Yeri : HATAY-ANTAKYA

Dogum Tarihi : 15/05/1980

Medeni Durum : Evli

KARIYER HEDEFI
Isimi basin-yayin sektorunde yapmaya devap edip, yasam icinde kesfettiklerimin yaninda daha cok kesifler yapmak yasami bu sekilde anlamaya calismak. Bunun yaninda yazilarima edvam etmek ve ikinci bir kitap cikarmak. Ama onemli bir unsur da var ki bu hayat kosullarinda para kazanmak' ekonomik ozgurlugumu' sigortami devam ettirmek...
EGITIM
Mustafa Kemal Universitesi
Insaat Bolumu

IS DENEYIM VE BECERILER
2001-2005: Ozyurt Gazetesi (Bilgi islem-Kose yazarligi 5 ay) ve matbaasi(3,5 yilgrafikerlik)
2005-2009: Hatay Gazetesi (sayfa tasarimi) bununla birlikte Vitrin adli derginin mizampaji (7 ay gazete ile birlikte)

Kullandigim programlar:
Windows Xp: Microsoft Ofis 98; Excel(orta derecede), Word(cok ii derecede), PowerPoint(cok ii derecede, Auto Cad (okulda ogrenmistim, az biliyorum cunku 8 yil oldu) Internet (cok iyi derede),
Corel(ileri derecede), Photoshop(ileri derecede), Indesign ve flash (ogreniyorum),
Machintosh: Freehand ve Quarke Express (ileri derecede 4 yil once kullanmistim)

EGITIM ve SEMINERLER
AGC'nin duzenledigi seminerler ve fotografcilik kursu
YABANCI DIL
Ingilizce: Dusuk duzeyde

ILGI ALANLARI
Seyahat etmek, fotograf çekmek, muzik, resim, yazi yazmak, kitap okumak, yuruyus yapmak, sinema izlemek

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt