Geometri kitabı yazmak için...?

Tepki
0
Bir geometri kitabı yazmak istiyorum.Haliyle içerisinde bol miktarda 2 boyutlu ve 3 boyutlu şekiller ile konu anlatımı olacak.Bana bu kitabı yazmak için hangi programı önerirsiniz?Corel draw, freehand yada benzeri bir program ismi yazabilirmisiniz acaba?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Bence Corel Draw uygun seçim olacaktır pratik olması bakımından.

Tepki
0
evet ama çabuk öğrenirim.programlara yabancı sayılmam.bir tarafdan hazırlar bir tarafdan öğrenirim.
bildiğim corelin 9,11,12,13, x3 , x4 ve x5 sürümleri var. ben 11 yada 12 işimi görür diye tahmin ediyorum ama eminde değilim.
X3 x4 x5 serileri daha çok grafiklerlemi alakalı acaba?
siz hangisini öğrenirsiniz?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@malatya_serdarı
Gerçekten bravo. Madem bu kadar çabuk öğrenip programı indirir indirmez bir kitap yapabileceksiniz, bu programları tek tek inceleyip hangisinin size daha uygun olduğuna da karar verebilirsiniz.

xblack

Üye
Tepki
34
Bilgi olarak şu an olarak sanırım sadece programın versiyon serilerini biliyorsunuz ve hemen öğrenip özelliklede geometri yada matematiksel sembol içerikli bir kitap hazırlyacaksın.

Bunu çok ve çok içtenlikle söylüyorum bu kadar çok kısa sürede ben bu işleri yaparım diyorsanız cidden yanlış meslek tercihi yada yanlış yönlendiriliyorsunuz. Yeteneğinizi daha aktif ve gelecek açısından daha verimli branşlara yöneltmelisiniz.

Tepki
0
Daha önce wordde fizik soru bankası hazırlamıştım. Tek tek şekil çizip gruplandırmak gerekiyordu. Birkaç denemeden sonra pratiklik kazanıyorsunuz. Denklemleri rahatça ekleyebiliyorsunuz. Şimdi aynı işi office 2007 içindeki publisherla yapabilirsiniz. Hem de yüksek çözünürlüklü çıktı alabilirsiniz.

Yukarı Alt