Geyik Muhabbeti

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Herkese günaydın.. Ve tüm hasta olanlara geçmiş olsun. Aman kendinize dikkat edin bugünlerde.. Havanın bir ısınıp bir soğuduğu zaman... bol bol meyva tüketin..:) Ihalamur adaçayı, yeşilçay için.. :)

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@Ahmet ALTUN

heheheh :D benim saçlarım kelleşiyor ona da birşeyler önerir misin abim :allalla:

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
@Hasan Güner

Valla Hasan'cığım saç dökülmesi genetik bir durumdur eğer dökülmeye neden olacak bir hastalık yoksa. Çeşitli tıbbi ve bitkisel ilaçlar var ama genetik olan dökülmeye pek çare olabileceklerini düşünmüyorum. Yinede herkese önerim şampuan kullanmamaları. En bitkiseline ve doğal denilenine bile karşıyım. doğal ve boya içermeyen katkısız yeşil veya beyaz zeytinyağı sabunu en iyi saç temizleyicisidir. Aşırı sıcak su ile baş yıkanmamalı. Banyo yapmadan 1 saat kadar önce sızma zeytinyağı ile saç diplerine masaj yapıp sonra sabunla yıkamak hem kepeğe karşı iyi gelir hemde dökülmeyi azaltır.

Ve geyik muhabbeti konusundan sonra bir de güzin abla konusunu açmak şart oldu bu gidişat ile.. :D

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@Ahmet ALTUN

:) saç ürünleri için verdiğim paralarla reklam ajansı kurardım :p
bu bahsettiğin sabundan alacağım teşekkürler
Güzin (pardon yanlış oldu) Ahmet Abi :D:D:D

Fulyam

Üye
Tepki
16
Arkadaşlar koptum ya... Hasancm üzülme kel de kalsan senin ruhunu sevecek biri çıkar muhakkak.. :D

Şaka tabiki alınma sakın...

bugün iyiyim : ) hasta değilim.... Gülümseyebiliyorum... ama yine duygusala bağlamış durumdayım...

Bu şarkıyı dinleyince var mı böyle bir sevgi dedim içimden .... Sone rabim süper söylemiş valla.... Sözler mükemmelll...

Durun yazcam... : )

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim.... olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim.... nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum
bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim.... iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim..... nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum ....

Bu devirde böyle bir sevgi kaldı mı arkadaşlar....

Fulyam

Üye
Tepki
16
Hasan kardeşim biraz moral ver bakiim ablana... hep ben verecek değilim ya... :)

Fulyam

Üye
Tepki
16
:) Ah hasan hasan.... akşam görüşürürüz senle.. Korkup kapatman msn i ama :D

Yukarı Alt