Geyik Muhabbeti

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Nerden buldunuz bunu Erkan Bey.. Yazının çerçeve içine yerleştirmesinden vazgeçtim..
2009 tarihinde fontlar farklı... :)

Bu okul ile irtibata geçip kabul ederlerse, Nisan ayı yarışma konusu henüz belli olmadıysa acaba bu okula logo-amblem yapıp hediye mi etsek... :rolleyes:

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Bence de güzel fikir. Ama dediğim gibi websitesi de bir hayli vahim. iletişim linkini tıkladım fakat ileşemedim. :)

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
@Erkan_Nehir

web sayfasına girdim.. google uyarıyor ''saldırgan olarak bildirilmiş site'' :hmmm:
Yozgat ili görünüyor.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
aa evet. şimdi verdi uyarıyı :)
Bence hiç bulaşmayalım. Bu siteyi yapan kişi logoyu yapan kişi ile aynı ise ben zaten tırsarım siteye girmeye :D

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
@Erkan_Nehir

Haklısın Erkan Bey.. Fakat yazık.. ne logosu logo.. ne web sitesi.. Yinede ben iletişime geçmeye çalışacağım... web değilde logo için ulaşabilrsem bir teklif götüreyim...:)

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Sanırım okulu okula ismini veren bir hayırsever işadamı yaptırmış. Direk ona bu konuyu iletmekte fayda var. Ben de one ulaşmaya çalışayım. :)

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Nisan ayı yarışma konumuz belli imiş.. Ömer Bey ile konuştum..:) Değişik bir çalışma olacak yine..
Bu okul ile iletişim için vaktimiz var bu sebeple.. Mayıs ayı için konu yapabiliriz.. :)

Tepki
10
Hadi hayırlısı arkadaşlar.
Nekadar vahim durum görüyormusunuz , ''Anadolu Öğretmen Lisesi'',hem Anadolu,hem Öğretmen yani yüksek puanlarla girilen bir okula yakışmaz böyle logo ve site.

Yukarı Alt