"Gitar" Dolap, Duvar Çıkartması tasarımı

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Genç odalarında kullanılan duvarlara dolaplara yapıştırılan çıkartmalardan bir firmaya CorelDraw'da çizdiğim gitarları sizlerle paylaşmaktan ve yorumlarınızı burda paylaşmanızı rica ederim gitarlar tamamen kendi hayalgücümle çizdim

Tepki
7
Gitarlar güzel gözüküyor ama genç odası olduğu için (biraz mat gözüküyoda )daha da canlı renklerle göze hitap etmeliydiniz...Emeğinize sağlık...

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Hatice Ceylan

Sayın Hatice hanım,

Dolaplara monte edilecekler o yüzden dolap renklerine uygun tonlarda çizdim ikisi farklı genç odası dolap kapağına yapıştırma önerinizden dolayı teşekür ederim :)

Tepki
31
gitarlar güzel gözüküyor yaznlız birinci çalışmada kitarın gövdesi yomuk şekillerden oluşmuş ama ön tarafı sapı dümdüz çizilmiş ve uyumsuzluk yaratmış bence

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Fatih Coşkun

Sayın Fatih bey;

Evet farkındayım ama bütün çalışmalarımdaki bazı hata gibi gözüken detayları bilerek yapıyorum dediğim gibi ikisi farklı farklı dolaplar için olduğu için dolapların tasarımlarına uygun şekilde yapmam gerekiyordu ama yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Tepki
31
mehmet bey yanlış anlaşıldım 1 ve 2 yi kıyaslamdaım 1 gitarda gövde eğri çizgilerden oluşmuş ama sapı dümdüz sapında da gövdedeki efekler uygulnsaydı diye söylemştim

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Fatih Coşkun

Fatih bey;

Dediğiniz konuyu anladım işte onun dolap şekilleri farklı olduğu için düz yaptım montaj edilmiş resmini gösteremediğim için üzgünüm ama monte edilmiş şekilde görseydiniz benim söylediklerimi daha iyi anlamanıza yardımcı olurdum yinede teşekür ederim tekrardan yorumlarınız için :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Güzel görünüyor bence.Pek teknik eleştrilerde bulunamayacağım ama şunu söylemek istedim sadece.7 senedir gitarla ilgilenen biri olarak ben hiç 2 telli elektro gitar ve hiç 3telli classic gitar görmedim : )

Tepki
25
Mehmet bey çalışmanız gayet güzel olmuş sadece fatih beyinde belirttiği gibi ufacık bir perspektif hatası var onun dışında güzel bir ilistire olmuş tebrik ederim düşüncenize ve ellerinize sağlık...

@Hakan Dağdeviren

bu cvp benim haddime değil belki ama şunu belirtmek isterim hakan bey, ilistire edildiği için deforme söz konusu bu durumda gerçekten uzaklaşması da muhtemel bir durumdur bilginize...

Yukarı Alt