Golden Ball Bowling Kartvizit Çalışmam

efesertel

Üye
Tepki
1

Yorumlarınızı eksik etmeyin özel efekt vs koymak isterdim ama daha onları bilmiyorum :clap2: bildiğim kadarıyla denemek istedim.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
öncelikle font seçimine ve kullandığınız renklere çok dikkat etmelisiniz. ayrıca kartvizit de düzende önemlidir but yüzden ilgi çekici tasarım yapmak istiyorsanız bunlara dikkat etmeniz gerekir.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
İlk bakışta bir kartvizitten çok bir banner'a benziyor.

Hatalarınızı saymamı isterseniz buyrun sayayım ;

- Mizanpaj ( yerleştirme düzeni ) hatanız var. Logoyu sola alsanız biraz boyutunu küçültüp koysanız olabilir.
- İletişim bilgilerini o kadar büyük yazmaya gerek yok. Sağ alt köşeye küçük punto ile sade anlaşılır bir font ile yazabilirsiniz.
- Font seçimine özen gösterelim. Hangi font nerede kullanılır dikkat edelim.
- Rezervasyon belirtilecek ise bence kartın arka yüzüne belirtilmeli öyle daha iyi bir etki verilmiş olacaktır.

Önerim ;
Uluslararası yapılmış olan kartvizitleri inceleyin ve kartvizitte olması gereken etkenleri iyi benimseyin.

Çok çalışmalısınız.

İyi Çalışmalar...

efesertel

Üye
Tepki
1
Yorumlarınız için çok teşekkürler :D tabii ki hatalarım olduğunun farkındayım bunları başka kişilerden objektif bir şekilde duymak çok daha iyi benim için :D Özet: Çalış, Çalış, Çalış diyorsunuz anlaşıldı

jonturk55

Üye
Tepki
0
Bilardo topu ve bir ıstaka gördüm ben burada.Lobut falan yerleştirseydin nasıl olurdu?

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@efesertel

Öncelikle Grafikerler.org ailesine hoş geldiniz,
forum içerisinde grafik ve tasarımla ilgili bir çok ders ve eğitim setleri bulunmakta,
bu anlatımlardan yararlanarak kişisel gelişiminiz için faydalanabilirsiniz,
kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle,

iyi forumlar...

Yukarı Alt