Benim orada ki kastım haberin birazda şişirme haber olabilirliği ile ilgiliydi.. Evet Türk vatandaşı maalesef ki google ı bilinçsizce kullanmakta fakat google arama motoruna google yazmanında sistemi sorgusal bir döngüye sokmadığı da aşikar ...
Az önce google'dan twitter'a girdim.... Kapımın önünde siyah bir minibüs belirdi... Ve kapımda 2 tane siyah takım elbiseli ve siyah gözlüklü adam..... Eyvah ne yaptım ben!!!
tabiki haber doğru bile olmayabilir sonsuz döngü konusunda fakat iyi bir noktaya değinilmiş araştırılması yapılmış mı yapılmamış mı onuda bilemiyorum ama iyi bir analiz
sonsüz döngü mantığı çok saçma tabi ki. Ancak sonuçta şu var site adresini yazmaya üşenerek aratmak bu da böyle bence bir çok insan olduğunu düşünr ve her facee twittera girmek istediğinde bunu yaptıklarını düşünerek günde kaç kere google'ın sqlini yoruyorlar belli değil Boşuna serverı yoruyorlar boşuna sql israfı
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.