Grafiker Adayı / Anadolu Yakası

indesign

Üye
Tepki
0
İstanbul Üniversitesi 2008 mezunuyum yaklaşık 2 sene bir dersanede matematik-geometri dersleri verdim..

Bir grafik tasarım kursuna giderek
Photoshop,Corel,İndesign,İllustrator programlarının eğitimini aldım.Fakat ben indesign ile çalışmayı daha çok seviyorum..Kitapları sevdiğim için kitap/dergi gibi işlerde yetiştirilebilirim..Gerekirse indesign eğitimini size kendim verebilirim..

Çünkü benim eksiğim program bilgisi değil iş bilgisi/tecrübesi..

mail adresime mesaj atarsanız CV gönderebilirim

PHP/MYSQL/HTML BİLGİM VARDIR VERİTABANINA VERİ EKLEYEBİLİR OKUYABİLİRİM..
apex1sun@gmail.com

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Bir çizim programı mesela illustratör deseydin belki diyebilirdim fakat iş ile hiç bir bilgisi ve tecrübesi olmayan birinin indesign dersi verebileceğini bir indesign kullanıcısı olarak hiç ama hiç sanmıyorum. Biraz abartmışsın ilanını.

indesign

Üye
Tepki
0
Şu anda biçok kursta indesign 20 saati bulmaz(20 saati bile abarttım) ve stiller ana sayfanın maharetlerine(detaylı),grep stil kavramına neredeyse hiç girilmez ben kursu bitirdikten sonra kendi başıma bu konularada hakim olabildim...

bazı şirketler daha indesigna geçmemiş durumdalar..ben indesignın program bilgisini kesinlikle verebilirim!../ ilanda da belirttiğim gibi program bilgisi farklı konudur iş bilgisi farklı konu örneğin işlerini hep freehandde yapmış deneyimli bir kişiye bildiğim indesign bilgilerini aktarırsam indesign ile benden daha güzel işler yapacaktır......

BU HIZLI ÇIKIŞINI YERSİZ BULARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM CEVABIN İÇİN...

Not:mesleğe saygım nedeniyle program bilgisinin grafiker olmak için yeterli olmadığını aşikar olmasada ilan da belirttim.

Yukarı Alt